Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi feneke lehet olyan vonzó a nők számára, mint nekünk a lányoké?
Figyelt kérdés
2016. máj. 21. 17:01
2/18 anonim válasza:
Nekem a női fenék tetszik és izgat, de a férfi nem.
N,
3/18 anonim válasza:
akkor a francnak van izmos fenekem :( F
5/18 anonim válasza:
A lányok az összképet nézik. Így tulajdonképpen fontos, hogy jól nézzen ki, csak nem elkülönítve.
6/18 A kérdező kommentje:
Nyilván nekem is a női hátsó tetszik férfiként, de ki tudja, hogy női szemmel milyen a dolog.Ezért kérdeztem.
2016. máj. 21. 17:30
7/18 anonim válasza:
Nem annyira folyik a nyálunk tőle mint sok fiúnak de a lányok is megnéznek egy jó segget :D 21/L
8/18 anonim válasza:
Annyira nem izgató,mint egy ffi számára a nőké,de ha guszta,azért rá tudunk kívánni a gazdájára.
9/18 icu75 válasza:
Hú,nagyon is számít,nekem legalábbis. (gondolom leginkább azok terjednek rá akik "használni" is szeretnék.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!