Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok közületek kinek jön be igazán ha ráélveznek az arcára és miért? Én szeretem az ilyet, DE CSAK akkor ha azt a lány is TÉNYLEG akarja és SZERETI is!
Kedves BLeeee !!
Képzeld vannak lányok (NEM CSAK RIBIK !!), akik szeretik ezt a fajta befejezést !! De ettől még nem kéne leribizni Őket !!
és igen. szerintem ribis. vagy jó híre lesz tőle a lánynak? rohadtul nem. ő lesz az akinek az arcára vertem fa...szom és úszott az egész pofájba ge...citől, micsoda méltóság ember hírében lesz ezután :DDD
Legközelebb majd nyakon is fo..som...
Igen Tisztelt Ismeretlen Férfi !
Elég lett volna egy válasz is nem kellett volna egyszerre hármat is írni ! Attól még NEM LESZ AUTOMATIKUSAN NEKED IGAZAD, HOGY HÁRMAT ÍRSZ !!!
Egyébként meg nagyon szar a hasonlatod !! Azért a sperma meg az emberi ürülék nem ugyanaz a kategória !!!
JA ÉS !!! A LÉNYEG !! AKKOR AZ ORÁLIS SZEX IS MEGALÁZÓ SZERINTED ??? AKKOR EZEK SZERINT NEM ENGEDED, HOGY A LÁNY LEPIPANTSON ÉS AKKOR TE SEM NYALOD KI ŐT, UGYE ??? HISZEN ONNAN JÖN KI EGYÉB GUSZTUSTALAN DOLOG IS IGAZ ??? ÉS EGYÉBKÉNT IS MILYEN MEGALÁZÓ, HOGY EGY LÁNY A F...AT LESZOPJA !!! PFÚÚÚJ..... !
Szerimtem maradj meg az esti meséknél és NE IDE ÍRKÁLJ ILYEN HÜLYESÉGEKET !!!
Nem méltóságteljes ? Megszégyenítő ?
A szexuális életben mióta van ,,megalázó" meg ,,nem megalázó" miközben azt a két (vagy több) ember ÉLVEZI ?!
Nem értem ezeket a nőket.
Aki szerint ribis, miért ítélkezik ?
Az ember önmagából indul ki. Ha valakit ezért ribizik, az azért van, mert ő maga az - így működünk.
Kivetítjük egymásra a mi lényünket. Ítélkezünk.
De minek ?
Élvezzétek az életet, és ne másokat kritizáljatok mert nem a ti életviteleteket éli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!