Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok közületek kinek jön be igazán ha ráélveznek az arcára és miért? Én szeretem az ilyet, DE CSAK akkor ha azt a lány is TÉNYLEG akarja és SZERETI is!
3., 4. Köszönöm az őszinte válaszaitokat !
4.-nek: Igen ez a LEGFONTOSABB, hogy a Lány is akarja és szeresse ezt ! Enélkül NEM szex a szex, hanem valaki ráerőltet valamit valakire és azt én erőszaknak hívom !
Kedves 6. és Kedves 7. Köszönöm az őszinte válaszaitokat!
Kedves 6. én csak azt próbáltam csupán érzékeltetni, hogyha tudom vagy "érzem" (ösztönösen), hogy ez a páromnak nem tetszik akkor az már számomra a gyengébb "erőszak" kategóriája ! Ezt csak a tisztázás végett szerettem volna leírni. U.I.: Mert, azért Ti nem mindig mondjátok meg hogy tetszik-e Nektek szex közben valami vagy abszolúte nem !
Kedves 7. Te meg nagyon odaadó lehetsz, szimpatikus vonás ez számomra ! Szerencsés a párod !
Összességébe jó az arány jó látni, hogy azért ehhez nem egyből negatívan (kapásból elítélően), hanem a párotok miatt kedvezőbben álltok hozzá !
a szajba élvezés sokkal jobb
főleg ha a végén mindet kiszívja
sajnos csak minden második teszi meg 38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!