Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha megláttok az utcán egy csinos, szexi lányt, miért köszöntök rá?
Mivel ma elég meleg van,rövidnacit vettem fel és gyakorlatilag minden második pasi az utcán vagy rámköszönt,vagy fütyült vagy ilyesmi.De ez mire jó?:D Arra számítanak,hogy odamegyek és beleülök az ölükbe vagy mi?
20L
Nem szoktam koszonni
Megnezem aztan utanna fordulok ennyi nem fogok futtyogni mint valami retardalt az utcan.
Az jobb lenne ha fintorogva undorodva neznek rad? Pff vicces az meg plane vicces hogy itt beallitod magad minden szepnek aztan elobe lehet hogy nem vagy hu de nagy szam... Elvegre ide nem kell kirakni az emberrol kepet szoval en is lehetek zac efron kinezet...
Kitetted, pipa.
Észrevették, pipa.
Elbüszkélkedtél vele, pipa.
Sajnáltattad is magad, pipa.
A válasz pedig egyértelmű. Ők megdugnának, ha te is benne vagy reagálsz, ha nem, nem, attól még a nap holnap is ugyanúgy kel fel.
Nyilván aki nem szokta csinálni,arra nem vonatkozik..🙄
Se nem dicsekedtem,se nem sajnáltattam magam,csak néhányan nem értelmezték jól a kérdést.De már kaptam értelmes választ privátban és itt is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!