Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha megláttok az utcán egy csinos, szexi lányt, miért köszöntök rá?
Mivel ma elég meleg van,rövidnacit vettem fel és gyakorlatilag minden második pasi az utcán vagy rámköszönt,vagy fütyült vagy ilyesmi.De ez mire jó?:D Arra számítanak,hogy odamegyek és beleülök az ölükbe vagy mi?
20L
Meg az IQ kb. is csak 90-nek a fele ha ilyeneket kérdezel -_-
Vagy bőven 18 alatt vagy, akkor meg nincs itt a helyed--> Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látom választ nem kaptál.
Amúgy ettől én is feszengek és igen,nyáron emiatt nem veszek fel rövidnadrágot!! Persze,akivel ezt nem csinálják vagy férfi nem érti mennyire kínos érzés ez néhány nőnek,nem mindenki szereti. És sokszor sima átlagos olyan ruhában is csinálják,ami takar. Szóval nem igaz,hogy kint van a kirakat...
Szerintem csak suttyó barmok. annyi eszük sincs,mint egy kelkáposztának. Lényegében nem tudnának társalogni veled finom elméjük érzékeny működése miatt,ezért csak hangokkal kommunikálnak:D pont,mint a majmok.:)
Nyilván itt is vannak olyan pasik,akik szoktak ilyet csinálni,hozzájuk irányult a kérdés :) Csak nem mindenki tud olvasni :D
Az értelmes válaszokat köszönöm!:) Tényleg betudom őket tirpákoknak és mostantól nem foglalkozok ezzel.
Akkor megválaszolom a kérdésedet. Nem szoktam az utcán idegenekre ráköszönni.
Valószínűleg most azt várod, hogy előadod itt a bamba tekintetű, értetlenkedő kiscsajt, és mindenki írogatja, hogy:
"Annyira csinos vagy, biztos azért"
"szép vagy"
"jaj biztos jól nézel ki"
+2500 privát üzenet
Az lehet nagy kamu a kérdés, és valami ratyi rángatja a csökevényes nokedlijét rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!