Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő csaj aki ha látja érzi hogy ál a pasija cerkája akár napi tobbször lepippantja bárhol?
Figyelt kérdés
33ffi ilyet kerestem én mindig..de hiába 16év alatt2016. máj. 19. 23:38
12/23 anonim válasza:
Ahh de jó nektek, irigyellek titeket :D
13/23 anonim válasza:
haat en mg a meki wcjeben is lepippantotam :D es az egy aruhaz oltozojeben is :D
14/23 anonim válasza:
A Kossuth-tér közepén nem? Érdekes...
15/23 anonim válasza:
Igen,létezik. Aki szereti a barátját képes erre :D
16/23 anonim válasza:
A katolikus egyház a másik szélsőség. Amire te gondolsz ("bárhol"), az megint csak szélsőség, bár te nem érzed annak. És a szélsőségesek sok embernek nem tetszenek, jogosan, de őket a szélsőségesek prűdnek nevezik.
17/23 anonim válasza:
Az enyém nem ál, hanem valódi, és így is lepippantják.
18/23 October15 válasza:
15.: Nem hiszem, hogy attól függ a szerelem, hogy szopsz-e a vonaton vagy nem.. :D Persze ettől még királyság de a kettőnek sok köze nincs egymáshoz.
19/23 anonim válasza:
Én bármikor, bárhol leszoptam a partnerem, mert számomra is mindig izgató
20/23 anonim válasza:
Helyesírásodból ítélve valószínűleg az "egyszerűbb", kevesebb szexkultúrával rendelkező nőegyedekkel kerültél eddig kapcsolatba.
A barátnőm bárhol, bármikor, bármennyiszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!