Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti elmondanátok ezt neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondanátok ezt neki?

Figyelt kérdés

Ha lenne egy nős férfi ,akibe szerelmesek lennétek. Mindig mindenhol,őt làtnâtok. Màr nagyon szenvedek miatta.Elmondanàtok az illetőnek?

Szerintetek mit szólna?

2016. máj. 19. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább próbáld meg elkerülni, jobb egy ilyenbe nem belebonyolódni.
2016. máj. 19. 19:58
 2/7 Pszt! ***** válasza:

Drágaságom, nem hallottál még arról, hogy nem piszkálunk máshoz tartozó személyekhez?

Mondj le róla, felejtsd el.

2016. máj. 19. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem mondanám el. Túl sok bajt hozhat. Voltam hasonló szituációban, ha beszélgetni szeretnél, akkor írj privátot nyugodtan.

L

2016. máj. 19. 20:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Könnyű azt mondani ,hogy mondjak le róla,mikor mindig minden percben ő jàr a fejemben,mindig mindenhol őt làtom ,akkor is ha kerülöm . Én is lemondanék róla legszìvesebben ,de nem megy.
2016. máj. 19. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:
59%

Pl.én nős vagyok...sok év házasság...

Én jó néven venném,ha egy fiatal hölgy elmondaná nekem...

Hogy élnék-e a kínálkozó alkalommal,azt nem tudom.kétesélyes...De mindenesetre az önbecsülésemnek adna egy nagy adaggal !

2016. máj. 19. 20:35
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
nincs jogod egy házas embert elválasztani a párjától!!!!nem neki megmondani, keress egy független embert! tudom hogy nehéz, stb, de ne akarj tönkretenni egy házasságot!bármilyen is az!
2016. máj. 19. 20:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Volt már ilyesmire példa az életemben. Bitang nehéz volt, de titokban tartottam. Hogy mit szólna? Hm, kettő könnyebbet!
2016. máj. 19. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!