Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanád a terveid olyanoknak akiket alug ismersz kockaztatva hogy le is nyulhatják az ötleted?
Tàrsat keresnèk. Neten is ismerkedem. Nem sok ambiciozus embert lehet talàlni...de aki meg az, az akàr az en ötletemmel is sikeres lehetne amennyiben kitarto és végigviszi a pàlyàt.
Nos, igy ismerkedési szakaszban mondanàl bàrmit is a céljaidrol?
Kötve hiszem, hogy az ismerkedési fázisban előfordulnak olyan részletesen kidolgozott ötletek, amiket haszonszerzésre vagy egyéb jelentős előnyszerzésre lehet használni.
Hidegfúziós reaktor tervrajzaival csajozol, vagy mi van?
Infos vagyok, gyerekkori (volt) legjobb haverom is infos, volt egy információs termékes mlm céges ötletem, egy undorító féregnek pedig van ma egy nyaralója Fiji-n...
De ott van példának akár a facebook.
Örülnék is társnak, aki hasznosithato lenne pl engedelyekben, bevallasokban, egyeb jogi hatterekben. a piacon totàl nagy a kereslet.nagyon rà kéne ugrani. Ràadàsul nem is csak egy terülwtet foglal magàban egyelőre amit leggyorsabban legegyszerűbben es legkisebb tőkével lehet összehozni azon vagyok rajta.
Csak ugye a kerdésemre visszaterve a netes tarskeris partnerem épp kiröhögve kérdezi hogy ugyan mi az a nagy ötlet..nem tetszik a lenèzo stilus..meg ugyan miert osztanàm meg vele..es akkor marad a lenézés ha nem mondok rola semmit...ezt nem tom hogy oldjam meg
Akkor a kérdésedre is válaszolok, azt szokták mondani üzletben, versenyben nincs haverság.
Nem mondanám el, hogy viszont ne jöjjön ki hülyén a dolog bekamuznék valamit. Mondd azt nyitsz egy büfékocsit. Később meg ha együtt vagytok még, akkor mondhatod meggondoltad magad mégis másba fogsz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!