Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor egy srác először van nővel akkor szinte törvényszerű h hamar elmegy?
Figyelt kérdés
Mert úgy érzem h én ilyen vagyok és ezért halogatom az első alkalmat h a maszturbációkor gyakoroljam h ne így legyen. Van ennek értelme? (főleg ha nem sok időről van szó)2016. máj. 18. 21:02
2/12 anonim válasza:
Nem törvényszerű. Sok mindentől függ. Mondjuk ha kivered randi előtt, akkor vszleg nem fog hamar elsülni az ezredes. De az elnyújtott recsivel is gyakorolhatsz rá. De emiatt fölösleges halogatni.
3/12 anonim válasza:
Nem torvenyszeru de eleg eselyes a dolog. Gyurhatsz ra maszturbacioval ha szeretnel. Tanuld meg visszatartani az orgazmust a pc izmod megfeszitesevel. Nem biztos, jogy az elso alkalomnal fogod tudni hasznalni de kesobb meg jol johet.
Egyebkent semmi gaz nincs abban ha eloszor hamar elmesz. Termeszetes dolog. Emiatt ne parazz.
4/12 anonim válasza:
Általában igen, de az ismeretségi körömben van olyan is, aki az elején meg éppen hogy elmenni nem tudott.
5/12 A kérdező kommentje:
Hat az az igazság h tudom h elég szégyen meg ilyenek de el akarom menni egy prostihoz ,és nemakarnám a végtelenségig halogatni rövid idő alatt meg ugysehiszem h változna a dolog. Am ugy érzem h elég hamar el fogok menni de legalább 1 kicsit vigasztal az a tudat h tuti felfog még allni elég rövid idő alatt. (Köszönöm a válaszokat :) )
2016. máj. 18. 21:23
6/12 anonim válasza:
Nem szégyen az. Sőt, egy prosti általában többet tud mint egy "amatőr" kezdő. Tehát még jobb is lesz vszleg. :)
7/12 anonim válasza:
Ne menjél prostihoz, ne dobd el a méltóságodat egy félelem miatt! Gyakorolj maszturbálással, én annak idején 1-1,5 óráig is csináltam. Csak nem szabad nagyon túlzásba vinni, mert én az első alkalommal nem is tudtam elmenni :)
24/F
8/12 A kérdező kommentje:
#7 , Nem emiatt akarok prostihoz menni hanem emiatt halogattam eddig.19F vagyok és így is elég szarul érzem magam amiatt h még mindíg szűz vagyok ...
2016. máj. 19. 11:56
9/12 anonim válasza:
7-es vagyok. Én 21 évesen veszítettem el, addig még barátnőm sem volt. 19 évesen még nem maradtál le semmiről, csak ez az idióta világrend ("mindent most azonnal kell!") hiteti el veled. Ne menj el prostihoz, mert egy rakás pénz, és úgysem kaphatod meg tőle, amit szeretnél. Szerintem te nem csak egy dugásra vágysz, hanem annál egy kicsit többre. Vagy tévedek?
10/12 A kérdező kommentje:
Nem tévedsz ,és ez így van h pont azt nem kapja meg az ember amire vágyik mert azt nem lehet pénzért megvenni.Csak kicsit aggaszt ráadásul egyáltalán nem is nézek ki rosszul csak valahogy nem jön össze semmi a nőkkel , mondjuk elég csendes vagyok , szerintem ez lehet a fő probléma csak jobb lenne ha legalább ez a tudat nem lenne meg ,meg az az igazság h vágyom is rá , meg hat senki nemigazán akar olyan pasival foglalkozni akinek 0 tapasztalata van.Meg hátha jelentene valamit önbizalomban meg kisugárzásban de ez csak feltételezés.
2016. máj. 19. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!