Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » BDSM/szerepjáték jellegű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BDSM/szerepjáték jellegű együttléteknél mi is történik ténylegesen?

Figyelt kérdés

Állítólag sok ember van, aki ilyen formán abberált, hogy arra izgul, hogy megalázhasson valakit szexuális köritéssel, és nyilván erre még kereslet is van (abba most nem kezdek bele, hogy pl átlagos pasikra még ekkora kereslet sincsen)

Ja meg hallottam olyat is, hogy egy nő a papucsaira meg a cipőire izgult és a BDSM jellegű akcióinál a cipők is nagyban hozzájárultak a gyönyöréhez (vagy a gyönyört okozó megaláztatottságához)

Priviben remélem be fogja egy nő vállalni, hogy leirja, hogy hogyan is megy ez...

Én nem tudom sajnos elképzelni.

2016. máj. 18. 18:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi is a kérdésed konkrétan?
2016. máj. 18. 19:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Kérdező,mennyi hülyeséget összehordtál hogy rádirjanak...
2016. máj. 18. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!