Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerepjáték. Vélemények?
Tanár-diák, orvos-páciens. Érdekel az is, hogy meg meritek valósítani, vagy inkább csak a fantáziában élitek meg?
38 f - dom
engem nagyon izgat a gondolata, ki is próbálnám, ezeken kívül amiket írtál, még a rendőrösdi+katonásdi tetszik :P
L
Szerintem jó dolog, csak kell hozzá egy bevállalós barátnő meg némi kreativitás, különben az 1-2 alkalom és a szokásos klisék végigjátszása után abbamarad a lelkesedés.
A tanár-diák az egyik kedvencem de igazából bármelyik bejön ahol az egyik fél domináns, mindkét oldalt próbáltuk már. Nővérke ruhát kapott egyszer tőlem ajándékba, a tanárnős meg ha felveszi a vastagkeretes szemüvegét + egy fehér blúzt, miniszoknyával meg egy pálca/vonalzó.
Mint mondtam a kreativitás/improvizáció fontos, és ebben szerencsére elég jó a barátnőm, meg én is, szóval van h elég extrém kis sztorikat kitalálunk a végére :D persze a fő h jól érezzük magunkat így persze van h nem maradunk komolyak és nevetgélünk közben de szerintem ez így jó. :)
25/F
Orvosost még nem, de tanár-diákot már sokszor megvalósítottam/megvalósítottuk.
24/F
Semmi ertelmet nem latjuk,max a pasim kivancsi volt milyen combfixben lenni es adtam neki egy parat aztan ugy voltunk,hogy rajtam is meg rajta is volt.
Ennyi kb.
30/L
Engem inkabb olyan izgat pl hogy szerelő, kertész :-)
43/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!