Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt perverz lányok? A környezetetek, hogy tekint erre?
Jelen. Viszont én sem szoktam kitálalni a dolgaimat a környezetemben lévőknek (Hajaj, még csak az kéne!), ez csak az éppen aktuális páromra és/vagy rám tartozik. Ettől függetlenül volt pár fantáziám, amit megosztottam itt néhány emberkével így anonim keretek között, de valamennyiük hülyének nézett (gondolom) és lelécelt.
Még valami: a pervezség esetemben szó szerint értendő. Magyarán nem abban nyilvánul meg, hogy bevállalós és/vagy könnyűvérű lány vagyok, (épp ellenkezőleg, sok szempontból nagyon is maradinak és kifejezetten monogámnak számítok), hanem abban, hogy akad néhány valóban szokatlan fétisem, gondolatom, bár tény, hogy ezeknek csupán egy részét élném meg a valóságban, a másik felét viszont inkább meghagyom puszta fantáziának. :)
22/L
Vannak. Baráti körön belül mindig feljön a téma, perverznek tartanak. Aki meg nem lenne vevő a témára, azzal nem beszélgetnék erről.
23/N
Kinek mi számít perverznek. Van aki szerint egy ágyhoz kötözés és fenekelés már az, nekem meg nem.
Én is kicsit annak tartom magam, környezetem nem tud róla, legalábbis remélem :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!