Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt perverz lányok? A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt perverz lányok? A környezetetek, hogy tekint erre?

Figyelt kérdés
Írjatok kort is!
2016. máj. 18. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen vagyok. Aki tudja,elfogadja.
2016. máj. 18. 12:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi számít perverznek? Azt hiszem van pár átlagostól eltérő szexuális vágyam, de miért kéne ezt tudnia a környezetemnek? Azt hiszem hogy ami a hálószobámban történik a négy fal között ahhoz senkinek semmi köze...
2016. máj. 18. 12:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Vannak
2016. máj. 18. 13:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Tényleg soha nem értettem, hogy ki feltételezi, hogy bárki is a környezetével megosztja a perverzióit? :-P
2016. máj. 18. 13:15
 5/8 anonim ***** válasza:
En csak legjobb baratnomrol tudom, hogy eleg perverz, szoktunk ilyenekrol beszelgetni, es o tapasztaltabb mint en neha megmutat par dolgot, de en nem vagyok olyan perverz xd
2016. máj. 18. 17:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Jelen. Viszont én sem szoktam kitálalni a dolgaimat a környezetemben lévőknek (Hajaj, még csak az kéne!), ez csak az éppen aktuális páromra és/vagy rám tartozik. Ettől függetlenül volt pár fantáziám, amit megosztottam itt néhány emberkével így anonim keretek között, de valamennyiük hülyének nézett (gondolom) és lelécelt.

Még valami: a pervezség esetemben szó szerint értendő. Magyarán nem abban nyilvánul meg, hogy bevállalós és/vagy könnyűvérű lány vagyok, (épp ellenkezőleg, sok szempontból nagyon is maradinak és kifejezetten monogámnak számítok), hanem abban, hogy akad néhány valóban szokatlan fétisem, gondolatom, bár tény, hogy ezeknek csupán egy részét élném meg a valóságban, a másik felét viszont inkább meghagyom puszta fantáziának. :)

22/L

2016. máj. 18. 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Vannak. Baráti körön belül mindig feljön a téma, perverznek tartanak. Aki meg nem lenne vevő a témára, azzal nem beszélgetnék erről.

23/N

2016. máj. 20. 01:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Kinek mi számít perverznek. Van aki szerint egy ágyhoz kötözés és fenekelés már az, nekem meg nem.

Én is kicsit annak tartom magam, környezetem nem tud róla, legalábbis remélem :)

22L

2016. máj. 20. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!