Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez nagyon gáz, perverz? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon gáz, perverz? L

Figyelt kérdés

Szeretném ha egy olyan pasi dugna meg durván, akinek barátnője van, és a csaj végig nézné az aktust, ott lenne a szobában. A végén belém élvezne a pasi, és a csaj kinyalhatná a puncimból.

Szerintetek nagyon perverz?

23/L

2016. máj. 11. 16:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%
Kell egy gyomor hozzá, de én is szoktam érdekes dolgokon agyalni, bár én fiu vagyok, lánytól azér fura kicsit, pláne, hogy nem a pasiddal akarsz ilyesmit.
2016. máj. 11. 16:04
 2/15 anonim ***** válasza:
40%
Nem gáz, sokan még mindig mesevilágban élnek...
 3/15 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
91%
Nem, ez teljesen normális. Esélyed nem sok van rá.:D
 4/15 Noren1989 ***** válasza:
8%

Keress egy biszex párt, hátha sikerül.

Vidi majd jöhet ;)

26/F

2016. máj. 11. 16:06
 5/15 anonim ***** válasza:
Legközelebb ha lesz barátnőm, akkor szólunk neked!
2016. máj. 11. 16:07
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerezz még egy csajt, és összejövünk hárman :)
2016. máj. 11. 16:09
 7/15 anonim ***** válasza:
79%
már egy minden extremitást nélkülöző édeshármast is elég nehéz jól összehozni, szerintem a te vágyad szinte esélytelen. Én legalábbis már attól féltékeny lettem, hogy a lány hozzáért az ÉN pasimhoz, pedig előre megbeszéltük, hogy mindent szabad. Szerintem egy jól működő párkapcsolatban nagyon, de nagyon kicsi az esélye, hogy a lánytag ebbe belemenjen - önszántából. Persze bizonyára van olyan kapcsolatban elnyomott, kihasznált nő, akiket talán rávehet erre a pasijuk.
2016. máj. 11. 16:09
 8/15 anonim ***** válasza:
Simán jöhetsz! Párom biszex és benne van ilyesmiben ... Ha nem zavar, hogy negyvenes pár vagyunk ;-)
2016. máj. 11. 16:11
 9/15 anonim ***** válasza:

Kicsit...

Azért nehéz olyan lányt találni aki olyan sub, hogy engedje: ne csak a párja, hanem egy kívűlálló NŐ alázza meg. Mert ez leginkábbis erről szólna... Nem?

2016. máj. 11. 16:27
 10/15 anonim ***** válasza:

#7:

A párom biszex :-P Ő szokott engem pasiként rávenni, hogy a kedvéért vegyünk be néha egy lányt ;-)

2016. máj. 11. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!