Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
D*gtatok már félre lányok?
Figyelt kérdés
2016. máj. 17. 21:11
11/18 anonim válasza:
Tudja a férjem. Mivel őszinte vagyok hozzá és amióta vele vagyok teljesen megváltoztatott. Nyilván a gyerekem nem tudja.
12/18 Pszt! válasza:
Nem, de így visszagondolva se bánom :)
Így tisztább és ezt most nem azért mert szent lennék...
Hanem azért, mert sosem láttam annak értelmét, hogy valaki mellett mással szexeljek. Ha másra vágytam akkor azzal voltam, ha már nem kellett, akkor nem. Ez ennyire egyszerű.
25/N
13/18 anonim válasza:
Nem csaltam meg senkit. Meg egyébként is miért hazudnék róla ezen a noname oldalon?
Engem így neveltek, hogy ha valami bajom van akkor kinyitom a számat, nem intézek sunyiban semmit.
14/18 anonim válasza:
én 3x csaltam meg a barátnőm, ő 1x engem. Furcsa, de azóta lett "stabil" a kapcsolatunk. Valahogy már egyikünk sem vágyik arra, hogy megcsalja "megint" a másikat.
15/18 anonim válasza:
itt a bizonyíték, hogy minden nő szajhos
ezért használom őket tárgyként, akikbe beleürítek
aztán eldobom őket, mint egy használt zsebkendőt
jöhet a 0% meg a pofázás kangörcsök, szajhák
16/18 anonim válasza:
Attól hogy én féredugtam az itte i válaszolók nem. Ha engem leszajházol az csak egy dolog, de miért kell általánosítani?
17/18 anonim válasza:
15-ös, most ébredtél fel az álmodból?:D
Ha akkora nőcsábász lennél, akkor nem a gyk-t sírnád tele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!