Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is van ezzel így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van ezzel így?

Figyelt kérdés
Barátommal most kerültünk kicsit közelebb egymáshoz :) Nekem első alkalom volt, figyelt rám nagyon, lehet ennek is köszönhető, hogy nem fájt egyáltalán, vérzés sem volt. Ennél az első alkalomnál még nem is tartottam furának, hogy nem éreztem szinte semmit, még azt is alig, hogy mozog bennem. Viszont azóta már többször is voltunk együtt, és alig érzem, hogy bennem van. Ő egy idő után elmegy, én meg maradok úgy, mint ha kb. semmi sem történt volna. Mivel nekem ő az első, fogalmam sincs, hogy ez így rendben van-e, vagy nem tudom, neki ezért sem hoztam ezt fel. 23/L
2016. máj. 17. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Vagy te vagy az átlagnál tágabb, vagy hihetetlenül nedves vagy, és a barátod farka rövid/túl vékony, és így nem eléggé intenzív a dolog. Vagy akár lehet ezek közül az összes egyszerre. Vagy, csak nem vagy odabent annyira érzékeny. Ezek a lehetséges opciók, amiket el tudok képzelni.
2016. máj. 17. 18:05
 2/5 anonim ***** válasza:
erdekel
2016. máj. 17. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Marpedig szolni kell neki. Fura, hogy eszre se veszi, hogy neked nem volt orgazmusod.

Eljepzelheto, hogy az orgazmuskeszseged nem eleg fejlett es ezert nem mesz el.

Az is lehet, hogy o csinalja benan.

Akarhogy legyen is beszeld meg vele mert attol meg, hogy o elment kielegithetne oralisan. Es megismerhetne a testedet jobban. Es te us a sajatodat.

2016. máj. 17. 18:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát annyit megjegyzett, hogy nem vagyok szerinte annyira szűk, mint egy szűz lány általában. Bár elvileg rajtam kívül egy szűzzel volt csak dolga.
2016. máj. 17. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy a puncid annyira nedves, hogy nem érzed őt. Még az is, hogy ő elélvez te meg nem aktus kőzben, de az, hogy előtte utána nem élveztet el kézzel nyelvvel az nincs!
2016. máj. 17. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!