Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, vonzóbb egy fiatalabb lány?
Így 31 évesen ritkább csemege egy 16-18 éves csaj, ezért inkább őt választanám. 25 évest akárhol összeszedek. :)
Mostanában rá is vagyok gerjedve a fiatalabb csajokra...
Hát még ha komolyan kapcsolatot is kell elképzelni egy 23 éves pasi mint én, mégis hol ismerkedne jóval fiatalabbakkal?
Mert oké, később ez majd adja magát, de az ő érdeklődési körük, kívül-esik az én érdeklődési köreimen. Egy 18 éves csaj általában bulizik (vagy nem), esetleg összejár a barátnőivel. Én már csak elég ritkán bulizok, és ahova járok ott mindenki 20+.
Vagyis teljesen mindegy hogy egy 18 éves pl. mennyire vonzó, ha egyszer csak velem egykorúakkal, illetve +/- ~2 év körüli csajokkal tudok ismerkedni a fent leírt problémák miatt. Egyébként nem gondolom azt, hogy egy nálam 1-2 évvel annyira rossz választás, mert nem az, de egy 18 éves csajszi jobban beleillik abba a képbe amiben most vagyok. Valahogy én úgy gondolom hogy az ideális női-férfi különbség az 4-5 év, és habár ezzel később nem lesz gond, most még pár évig ilyen opció nem egészen elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!