Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok vannak perverzióitok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok vannak perverzióitok, melyeket nem mertek még párotokkal sem megosztani, vagy eleinte nem mertétek?

Figyelt kérdés

Nekem vannak olyan dolgaim amiket csak maszti közben élvezek, nem mertem eddig egy partneremmel sem megosztani. Fantáziám néha elszalad velem, talán majd lesz olyan akivel megtudom valósítani. Sajnos eddig minden párom uncsi maradi volt.

Bocsi fiúk, nem kérek ajánlatokat nem itt akarok ismerkedni!

24 l

2016. máj. 17. 09:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#9: A nagy(szájú)fiúkét sem :-P
2016. máj. 17. 10:50
 12/17 anonim ***** válasza:

Sz,tem meg vegyél egy nagy levegőt.és legyél bátor mond el neki..mit veszíthetsz?Max nemet mond, de az is lehet elülteted a bogarat a fülébe,és kipróbálhatjátok együtt :))

Ha meg nem hát így jártál :) De elmondhatod te legalább meg tettél a cél érdekében mindent :)

HAJRÁ ..

N.

2016. máj. 17. 11:25
 13/17 anonim ***** válasza:
FÉrfiként imádom a perverz nőket. Perverz alatt nem pisi-kakit értek, hanem finomabb, de szokatlan dolgokat. Ha gondolod, elmesélhetnéd privátban a fantáziáidat, cserélhetnénk ötleteket.
2016. máj. 17. 11:47
 14/17 anonim ***** válasza:

Hogyne lenne. :D

"De azt sem értettem soha, hogy ha valaki vágyik valamire, azt miért nem éli meg?"

Mert a jelenlegi törvények alapján simán elítélnének.

2016. máj. 17. 11:50
 15/17 anonim ***** válasza:
#11 kár, pedig szívesen eldiskuráltam volna veled, nagylány!;)
2016. máj. 17. 12:07
 16/17 A kérdező kommentje:

Nekem van fantáziám, míg a legtöbb férfinek nincs, vagy csak minimális van, az pedig kizárólag a saját gyors élvezetét jelenti.

Ott vannak a hős szerelmesek is, akik jó kislányt képzelnek el, ha rám néznek. Első ránézésre, és a csillagokat is lehoznák, elméleti síkon ismerik a szexet, de az ágyban nímandok. :-(

Egy párkapcsolat olyan sok mindenből áll, hogy butaság azt hinni, a férfi "szerelmes" vonzódása elég egy nőnek.

Egy férfi legyen udvarias, előzékeny, kedves a nőkkel, de ne vigye túlzásba, mert akkor átlép a lúzer szintre. Ám ne essen át a másik végletbe sem, azaz ne legyen durva, tolakodó, bunkó... Keskeny a határ!

Ott vannak még a külső körülmények is. Mennyire élünk közel egymáshoz, milyen életvitelt élünk, mi a hobbink, milyen a baráti társaságunk, rokonságunk, miket szeretünk, stb.

Nagyon nehéz megtalálni a megfelelő partnert. Ha rátalálok, és az ágyban is elég jó, akkor próbálom nem elrontani a viszonyt. Ezért nem merek bármit az orrára kötni. Finom célzásokkal vetek fel beszélgetés közben témákat. Tökéletes partner nincs, tehát kompromisszumokat kell kötni a vágyaink között. Amennyiben a mérleg nyelve több pozitívumot mutat, addig együtt maradunk. A neki nem tetsző perverzióimat pedig megtartom magamnak.

Az pedig tévhit, hogy minden férfi benne van a többesben, főleg két nővel. Általában hallani sem akarnak ilyenről, főleg a hős szerelmes természetűek, vagy az önmagukkal elégedetlenek. Persze a másik véglet is ott van, azok, akik kizárólag a szexre fókuszálnak. Ők általában a lelki dolgokhoz nem értenek.

Így megmaradok az értelmes, érzelmes férfiaknál, ha pedig nem teljesülnek az intim vágyaim extra kívánságai, hát így jártam, ott maradnak a fantáziámban, némelyik pedig masztizásnál. ;-)

Kérdésem nem arra vonatkozott, kinek, mik a perverziói, hanem milyen arányban sikerül ezeket megélni/megvalósítani? Mennyire tudjátok megbeszélni párotokkal?

2016. máj. 17. 18:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem bonyolítod ezt túl?

Nem lehet, vagy nem kellene az embereket ennyire kategorizálni.

2016. máj. 22. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!