Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex mentes élet?
Öregem, mint mondtam én is vidéki vagyok és meg tudtam találni, ami kellett :-P
De: STD - szexuális úton terjedő betegségek (mert a bőr és nembeteg gondozóban azért elég sok mást is kezelnek) - első találat magyarul a Google-ban.
Magánrendelés esetében azért kicsit áldozz a dologra, mert egy alap első kivizsgálás 15 körül van normális helyen. Pár szemölcs eltávolítása lézerrel alsó hangon is 30-40 ezer (saccolom). Mivel fingom sincs, hogy merre élsz, így nem tudok helyetted magánrendelést keresni ...
igen erre voltam kíváncsi hogy 30-40 ezer, köszönöm
mivel annyim nincs, ezért marad az ecsetelő
"mivel annyim nincs, ezért marad az ecsetelő"
Meg a szemölcs...
A gumi olyan a szexben mint a késsel villával evés a taplalkozasban. Meg lehet tanulni, es egy idő után mar normálisnak fog tűnni. Persze először furcsa h nem érzed az ujjaiddal amit eszel, de az emberek többsége megis kepes megtanulni. Döbbenettel nézem mennyi faszi nyafog a gumi miatt. Persze lehet hisztizni, de akkor marad a monogamia vagy az állandó betegségek. Ugyanis azok a csajok akik egy éjszakást bevallalnak gumi nélkül azok általában terjesztenek is valamit, bármennyire is tunetmentesnek néznek ki.
Ha mar HPV: a szexuálisan aktív emberek kb 50%a fertőzött valamelyik HVP törzzsel. Vagyis minden gumi nélküli dugasnal ekkora az esélye h begyűjtesz egy újabb HPV családot. Persze a gumi sem 100 százalékos védelem de azért nagyban javítja a kilatasokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!