Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dohányzó hölgyek a szexisek?
Egyáltalán nem! Még akkor sem, ha "női cigit" szívnak.
(A "női cigi" az, amelyikre nem a következő szöveg van írva: "A dohányzás impotenciát okoz!")
Nem tetszik.
Látok egy szép nőt, lányt jó alakkal, helyes arccal, majd látom, hogy villan az öngyújtó és füstölögni kezd.
Óhatatlanul is társul a képzet, hogy sárga fogak füstös ruhák, dohányszagú haj, és nem kell...
Igen, ez a jó válasz: nem szexis, hanem közönséges!
hát kb 16 évesen még szexisnek tartottam...
aztán nekem mindkét barátnőm cigizett, meg volt néhány olyan lány akivel csak csókolóztunk, meg volt olyan alkalmi kapcsolatom aki nem dohányzott talán ő volt az első aki nem cigizett akivel voltam. Hát és összehasonlíthatatlanul más, nekem mostmár ez kizáró ok is egy lánynál ha a komoly kapcsolatot nézzük, mert én ilyen egészségmániás vagyok, és egyaz hogy koszos büdös undorító a másik hogy állandóan kínálnak vele, sajnos volt néhány alkalom hogy bele is szívtam, a harmadik pedig, hogy akárhogy győzködöm ha úgysem szokik le róla...
Egy lány/nő kezében nem szexis a cigaretta, ha az utcán van.
Egyedül azt mondom hogy pl. egy elegáns nőnek egy sötét szobában, a kandalló tüze mellett jól állhat.
Személy szerint úgy gondolom hogy egy személyes eleganciát és dominanciát sugároz, egy gyönyörű nőnek az ha cigarettát szív óvatosan, mert a többi vonzó tulajdonsága elfedi azt amit a cigi okoz. Pl. Marilyn Monroe, a híres, már-már luxus kurwa. A szépségén nem rontana szerintem sokat a cigi, sőt, hozzá is adna az élményhez.
De csak úgy az utcán cigiző nőket, nem szoktam szexisnek tartani, sokkal inkább jut eszembe hogy milyen hatásait fejti ki rá a cigi.
Nálam teljesen semlegesnek számítanak ezek a nők, Ő dolguk mit csinálnak magukkal, a cigi pedig csak ront a helyzeten. Valaki biztos nem ért egyet majd velem, de ez az Én véleményem.
Nem áll a cerkám egyből, ha meglátok egy dohányzó nőt, de van benne minimálisan egy kis pimasz "fuck the system" hangulat, ami nekem tetszik.
Én nem dohányzom, de a csajom igen. Taszítani semmiképp sem taszít, nem szeretem az egyértelműen jó kislányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!