Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb, legizgalmasabb leírást a leggyakorlatiasabb tanácsokkal, amit nő létemre valaha olvastam, itt találod a 9. hozzászólótól:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__5..
#1! Nyaltál már puncit életedben? :D Vagy ment már el tőle valaki? :D Ha eddig csak a pár centis lyukat nyaltad, próbáld ki azt a kis csiklónak nevezett pöcköt a lyuk felett! ;)
A csajoktól azt hallom, hogy sok pasi nem nyal jól, legalábbis kevés a kiemelkedő.
#3 Csak annyit javítanék szakmailag a másik oldalról, hogy körkörös nyelvcsapásokkal nehéz a csiklón maradni 10 percen keresztül és megfelelő ütemben csinálni. Apró fel-le mozdulatok a nyelv hegyével nekem jobban bevált.;)
Amúgy a fenti linkre kattintva meglátod a hosszú leírást, az jó.
Röviden egyébként olyan, mint ha smárolnál a puncival. Érzékien, alázatosan, és majd ráérzel. Nyeld ami jön, figyeld a csaj reakcióját, és ütemesen, ne összevissza!;)
de az is lehet, hogy én tudom rosszul. kipróbáljuk?:)
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!