Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nem szeret nyalni nőt, az miért?
Én nagyon szerettem nyalni, de az előző barátnőm (barátnőféleség) szőrös és büdös volt odalent és az nagyon elvette a kedvem.
A mostani barátnőmmel újra meg kellett szeretnem a nyalást, nem ment csak úgy magától a korábbi rossz emlék miatt. Neki már tiszta, csupasz, finom puncija van.
Egyszerűen taszítja az az íz, illat....
Én pl. megőrülök érte és gond is volt már abból, hogy túl sokat akarok nyalni (komolyan... egy kapcsolatban valóban lehet túlzásokba esni).
Viszont csomószor vitáztunk már baráti társaságban ezen sörözgetés közben a haverokkal, barátokkal, hogy legalább a társaság fele utálja... Aztán van egy rész aki kényszerből megcsinálja, meg kötelességből hogy kapjon cserébe viszonzást meg mert így illik. Vagyunk páran akik szeretik is kifejezetten, imádjuk. :)
De van aki semmi pénzért nem csinálná, mondta h egyszerűen hányingere lesz, elmegy a kedve, lelankad stb...
Nem vagyunk egyformák. Az élet ettől szép.
Engem pl taszít az íze. Semmi bajpm vele csak ennyi. Próbálkozom barátnőmével mert előtte egy partnernek nagyon büdös volt. Szóval csak ennyi.
22f
ez ugyan olyan mint mikor a pasi nem szereti az felláciot
van ilyen is
vagy h ha a csaj szájába élvezzen
de van olyan csaj aki utálja ha nyalják
szal egyéni dolog ki mit kedvel
Tudtam, hogy valami nagyokos jön ide és lebu***za azt aki nem szeret nyalni.
Kölünben a legtöbbször az a fő ok, hogy sok csaj rendkívül igénytelen tud lenni de Nehogy szólni merjél már nekik mert akkor még ők sértődnek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!