Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csábítási trükkök?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csábítási trükkök?

Figyelt kérdés
Van egy férfi (nincs barátnője) akihez nagyon vonzódom. Hogyan tudnám elcsábítani (elsősorban szexre gondolok és ha utána összejövünk az csak plusz jó)? Adnátok pár tippet? Szóban nem vagyok túl jó ,úgyhogy inkább a szavak nélküli csábítás érdekelne.
2016. máj. 16. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Oké, hogy szóban nem vagy túl jó, de könyörgöm, nő vagy, ő meg férfi. Azért az mondjuk a fülébe tudod súgni, hogy "kívánlak" vagy mit tudom én, nem? Mármint szerintem ehhez nem kell különlegesen jó verbális kommunikációs készség.
2016. máj. 16. 18:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Pedig nem vagyok jó..főleg mivel sosem csábítottam el férfit eddig. Mindig ők engem.
2016. máj. 16. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Tan semmi csabito nincs rajtad a tested ilyen rossz ilyen csunya vagy? Kacerkodni nem tudsz? Stb nincs melledd combod? Van hajad? Baszus no vagy szavak sem kellenek egy nonek. Essra vagy mittom en dobald a hajad. Villants neki stb. Kacerkodj vele. Szemezzel vele. Nehez dolog. Egy nonek sztem konnyebb dolga van mint egy ferfinak. Persze attol fugg mennyire vagy szep.
2016. máj. 16. 18:53
 4/6 A kérdező kommentje:
A testem átlagos ..az arcom viszont nagyon szép. Hajam az van :D ..boven.
2016. máj. 16. 18:55
 5/6 Deflohelp ***** válasza:

Háttal neki lehajolsz előtte néhány pillanatra.

Erősebb fokozat: uez bugyiban.

Ellenállhatatlan változat: uez ruha nélkül.

43/F

2016. máj. 16. 19:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!:) Jöhetnek még tippek.
2016. máj. 16. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!