Otthoni ruhafotózáshoz trükkök?
Figyelt kérdés
Otthon szeretnék ruhákat lefotózni, az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom úgymond ,,profin" elkészíteni a fotókat? Kiterítsem vagy felakasszam a ruhákat? Szerezzek be fehér vásznat? Mik az alapfelszerelések?
Előre is köszönöm a segítséget!
2016. márc. 14. 16:00
1/3 anonim válasza:
Ha én a vaterán nézegetem a ruhafotókat, azok kínálják magukat, amelyek próbababán vannak, teraszon, vagy kertben valami zöld háttérrel. S némi kiegészítés, gyöngy, lánc is van díszítésként.
Van, aki vállfára akasztja, s lóg az ajtón, szekrényajtón. Ez már kevésbé mutatós. De a legrosszabb, amikor leteríti az ágyra, a ráncok miatt olyan, mint ha a kutya szájából...
Ilyen célra készítenél?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem pont eladásra... Én ilyen rendszerezési mániás vagyok, és valahogy magamnak szeretném jó minőségben lefotózni a ruháimat... Szóval nem pont az lenne a lényeg hogy mutatós legyen, hanem inkább az, hogy jól látható és izléses legyen. :-)
2016. márc. 14. 16:14
3/3 anonim válasza:
Azt is megfigyeltem, hogy van, akinek a próbababája barna, fényes műanyagból van, olyan dekoltázst mutat, hogy szinte kínálja a terméket, élettel teli, napbarnított. Nézz át pár ruhafotót a teszveszen, vaterán, s tapasztalhatod, hogy melyik a mutatós!A technikai dolgokhoz nem értek, de azt írják, hogy a fotó nem adja vissza a színt, meg egyebek.De más biztosan tud tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!