Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fogdostak titeket már akaratotok ellenére?
Általánosban sportosztályba jártam, ahol csak páran voltunk lányok. Egy időben többször is megesett, hogy szünetben több fiú körémgyűlt és fogdosni kezdett. Nem engedtek el, csak mikor már sikítottam. Kifutottam a wcbe, nem szóltam senkinek. A többi lány lenézett emiatt, így velük sem beszéltem erről.
Gimi alatt megesett, hogy buliban valaki rácsapott a fenekemre, de mikor hátrafordultam, nem láttam, a tömegben ki volt az. Még egyszer megismétlődött, így megkértem a haverom, hogy cseréljünk helyet.
Másik alkalommal egy részeg felnőtt férfi próbált közeledni, nagyon egyértelműen elküldtem, de mindig visszajött, és próbálta átkarolni a vállam. Mikor már 10 perce ez ment, a hely tulajdonosa kidobatta. Nem először voltam ezen a szórakozóhelyen, így már ismertek, de ugyanezt megtették volna másért is. A férfi másokkal is kellemetlenkedett, de ez volt a legdurvább. Bűzlött az alkoholtól...elég ijesztő volt, de mindig vannak körülöttem a barátaim közül, így általában biztonságban érzem magam.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!