Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan fétis, hogy a lány szűz pasikat akar megrontani?
Figyelt kérdés
A változatosság kedvéért lányként kérdezem. :)2016. máj. 16. 01:24
11/25 anonim válasza:
én is jelentkezem, de sajnos már vagyok szűz, csak már rég voltam nővel =( :D
12/25 anonim válasza:
Es mi vonz benne titeket, hogy kepzelitek az esemenyt?
Milyen legyen a srac?
13/25 anonim válasza:
Hát egy jó 10 éve nem vagyok szűz kisangyalom...de ha jól nézel ki akkor szivesen eljátszom az esetlen fiúcskát. :)
14/25 anonim válasza:
megrontásról akkor lehet beszélni, ha a fiú 14 alatt van
15/25 anonim válasza:
Nekem nem az tetszik benne,hogy "megronthatom",hanem az,hogy én lehetek neki az első:D
20L
16/25 Noren1989 válasza:
Igen, akadt már itt kérdező, aki a szűz srácokra hajtott.
26/F
17/25 anonim válasza:
Én nem egyszer voltam nálam jóval fiatalabb férfival, és helyenként én is megrontásnak éreztem. Nekem tetszett, ahogy kihoztam belőlük az igazi férfit.
18/25 anonim válasza:
uh, engem nagyon izgat :D
sajna eddig csak 2 szűz sráccal voltam, de hihetetlenül izgatott, hogy én avathattam fel őket :D
az a baj, hogy kevés szűz srác van a korosztályomban, akik járnak társaságba, és nem csak a szobájukban gubbasztanak magányosan...szóval elég nehéz velük ismerkedni :D
21/L
19/25 anonim válasza:
Sajnos én olyan alacsony és ocsmány vagyok. hogy engem még bottal sem piszkálnának meg. És ez nem trollkodás, hanem ezek a tények.
20/25 Csak_egy_pasas válasza:
Létezik, csak kevesen merik bevallani. Még itt is csak félve sugdosnak erről…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!