Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kit mi izgatna többesben?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit mi izgatna többesben? Lányok, bárki! Akár aktusmentes élvezetek is.

Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye a többesről? A hagyományosról is akár, de azok véleményére is kíváncsi vagyok, akik nem mással akarnak szexelni konkrétan, de izgatják olyan dolgok, amit kettesben lehetetlen megtenni. Kor és nem nem kötelező, de segít az értékelésben...

2012. nov. 29. 15:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Minél többen vagyunk annál jobb :)
2012. nov. 29. 15:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Kicsit bővebben?
2012. nov. 29. 15:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én egy huszonéves nő vagyok és a 2 pasi 1 csaj felállás izgat. De biztos nem teszem meg soha, mert a Párommal szemben szemétség lenne ha belemenne akkor is, mert nagyon szeretjük egymást és hajlamosak vagyunk a féltékenységre és ki tudja nem rontana-e egy ilyen dolog a kapcsolatunkon..annyit meg nem ér kockáztatni..

De gondolatban természetesen nem is egyszer játszottam el a 3-as dolgot. Mi izgat benne? Hát most ezt hogy mondjam neked? Minden. Nem is feltétlenül maga a szex, hanem hogy 2 szexi pasit izgathatok, és ők is engem..hozzájuk bújni, kacérkodni, rájuk mászni, csókolózni.. esetleg két farokkal játszaniii.. húú de izgató belegondolni is :D ezt nem lehet megmagyarázni.

2012. nov. 29. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!