Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket felizgat az a gondolat, hogy párotokat mással látjátok szexelni?
Figyelt kérdés
Természetesen nem úgy, hogy félrelép és te rajtakapod, hanem úgy, hogy előre megbeszélitek a dolgot.2016. máj. 15. 20:30
2/18 A kérdező kommentje:
1
És fel mernél ilyesmit hozni előtte?
2016. máj. 15. 20:33
4/18 anonim válasza:
Az én barátom felvetette az ötletet, és nekem se volt kifogásom. :) Kérdezd meg te is, ha nem akarja, azt is lehet intelligensen közölni.
L
5/18 anonim válasza:
Izgat, jelenleg is keresünk pasikat, de csak igényeset F
6/18 B.lacko válasza:
En felhoztam..az nap novel voltunk..
Ra egsbhetre egy pasival szendvicsbe..
7/18 A kérdező kommentje:
Nahát azért vannak elegen :)
Mondjuk prostit ilyen céllal lehet fogadni?
2016. máj. 15. 20:38
8/18 anonim válasza:
Engem nagyon,sajnos ritkán látom mással
9/18 anonim válasza:
Egyszerre irritál halálra a gondolat, és valahogy mégis izgat... Sosem mernék ilyesmit csinálni, de a fantáziámat azért megmozgatja.
10/18 anonim válasza:
Engem igen de eddig csak lányt vettünk be harmadiknak, fiút nem szeretne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!