Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 perc az átlag?
a linkben szereplő tanulmány szerint a nagy átlag a szex időtartamára 5 perc. kinek mi a tapasztalata? Lányok, nektek elég ez?
Hát ez nálam csajfüggő is. Van akinél alig tudom magam tartani, többször kell pózt váltani stb. Van akinél meg meg se kell erőltetnem magam hogy hosszú ideig bírjam.
De az 5-10 perc közti idő max gyors tempóval. A normál szex az előjáték nélkül mondjuk egy 15-30 perc között valahol. Ha meg a csaj szerezi húzni az időt akkor volt már 1-1,5 óra is de az a ritkább az már elég fárasztó tud lenni. 26/F
11-es nagyon gáz vagy és erre te rákérdezel? vagy az elsőnél jössz rá mert ha az utóbbi akkor hány 1000 pasi dugott már?
Na de erre kontra én meg ilyen igényű csajjal nem jönnék össze soha.
Biztos akkor a második feltétel a sok pénz
Bírom, hogy az ilyen kérdéseknél kb összesen 2-3-an írják be, hogy bírják fél óráig-óráig is, erre jöttök azzal, hogy itt mindenki sokáig bírja. Nem, nem mindenki, de van aki igen, vagy van aki megtanulta hogy bírja sokáig, mint például én is. Miért olyan hihetetlen ez? A nagy titok az, hogy amikor orgazmusközeli állapotba kerülök lassítok, pózt váltunk, stb. A végén az élvezés ezerszer jobb lesz, mintha csak 5 perc alatt elsültem volna, és tovább is tart a szex.
Nyilván, ha egy gyors menetre van idő csak, vagy nincs rá igény, akkor nem reszelem a csajt órákig, míg ő halálra nem unja magát közben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!