Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nagyon kívánom az egyik osztálytársamat?
amennyiben fiú vagy dugd meg
ha lány vagy, akkor dugasd meg magad vele
Tobb infot kerhetnenk fiu vagy lany???
Hany eves vagy es o hany eves. Mennyire vagytok jo baratok 😉.
Ooh ne haragudj. Véletlen lefelejtettem
Mindketten 18ak vagyunk. Én L ő F.
Hát teljesen másik városba járunk suliba. Régen (még 8.ban mint kiderült,) szerelmes volt belém. Nekem is tetszett. Azóta pedig nem tudtam túllépni rajta. De a tanulást elé raktam és így nem volt időm vele foglalkozni. Most 11.esek vagyunk és egyre nehezebben megy túltennem magam rajta.
Nos amikor találkozunk mindig beszélgetünk, ha meg a buszt várjuk reggel, folyamatosan engem néz :D De nagyon ritkán tudunk beszélni. 70kmre van egymástól a sulink. Nem egy városban lakunk. Ő falusi és mindig átszállással buszozik, ami azon a városon van, ahol én lakok. Ha egy másik vonalon menne nem kellene átszálldogálnia mindig. De reggel nincs időnk beszélni, mert 6:50kor megy a busza az enyém meg 7:00kor és a legelső busza pedig 45re ér be hozzánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!