Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szájba élvezés?
én nagyjából reflex szerűen lenyeltem az első számba élvezést. és azóta is mindig,nem problémáztam rajta egy percet sem.
a "mit szerettek ilyenkor" jó része a kérdésnek. én kíváncs voltam az ízére,és nem volt rossz,de nem mondanám,hogy ezért szopok.
a vége,lenyeld e neki, vagy sem. majd ha belemegy a cucc a szádba akkor morfondiroz ezen.de készits oda egy zsepit,és valami hamit aminek erős az ize,hátha borzasztó lesz.
Van egy két fogás, amivel nagyon rutinossá és lazává lehet tenni a dolgot. Egész egyszerűen rá kell szokni az élvezés előtti pillanatban a nyelés előtti nyelvmozdulatra. Amikor a nyelv felfekszik az inyvitorlára. Ennek a fejben rögzülését úgy is lehet gyakorolni, hogy a gargalizálásra gondolsz, vagy csinálod is. Nyitva tartod a szád feltartod a fejed, és csak tartod a vizet. Mint a fogorvosnál, ott pl. nyelni is tud úgy az ember, ha netán az orrán át folyik le némi hurut, de közben a szájüregből semmi nem kerül át. Ha ez a zárás rögzül, akkor megvalosulhat rutinszerűen az, hogy az élvezéskor semmivel nem kell foglalkozni. Ellőhet a szájpadlásra, a szád szélére, ki is csurranhat, s kis gyakorlással még ilyenkor is körbe tudod ölelni az ajkaiddal a szermámot, illetve a nyelveddel továbbra is zárt garat mellett tudod simogatni. Amíg a nyelv ilyen állásban, érdekes módon nem érezni az ízeket olyan szinten, mint amikor lemegy egy konkrét nyelési mechanizmus. Érdemes kipróbálni ételekkel, folyadékokkal.
A másik meg hogy szerintem az a legfontosabb, hogy az orgazmust átélő félnek ne kelljen valamire feszülten figyelnie ezalatt, hogy véletlenül nem jól csinálja, vagy neked kellemetlent tesz, mert az agyonvághatja az élményt. Ez sokkal fontosabb, mint az a tény, hogy lenyeled-e vagy sem. Határozd meg te hogy mi lesz a sorsa a terméknek, de ő had engedhesse el magát. Az előbb leírt módon te bátran tudod fogadni a lövéseket, illetve kézzel kicsit segítve úgy irányíthatod azt, ahogy neked jó. Ezalatt ő élvezi a látványt, és csak az égetően jó érzésnek adja át magát. Én legalábbis meg szoktam különböztetni a tüzes orgazmust az enyhétől. Az első csak a teljes elengedésnél lehetséges. Zárt garatnál de nyitott szájnál még úgy is dönthetsz, hogy nem nyeled le. Írj rám privátban, átküldök egy rövid részletet, a féltucatnyi olyan felvételek közül, amit megőriztem több mint 10 éve, s másmilyeneket nemigen. Ha azt megcsinálod vele, akkor teljesen kész lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!