Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szájba élvezés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szájba élvezés?

Figyelt kérdés
Barátom még sose élvezett a számba, de szeretne, és mondtam is hogy mehet. De az lenne a kérdésem hogy mit szerettek ilyenkor? Fiúk pl ti szeretitek ha lenyeli a lány? És lányok ti szeretitek lenyelni? nem tudom hogy nyeljem e le neki :)

2016. máj. 13. 19:17
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
63%

én nagyjából reflex szerűen lenyeltem az első számba élvezést. és azóta is mindig,nem problémáztam rajta egy percet sem.

a "mit szerettek ilyenkor" jó része a kérdésnek. én kíváncs voltam az ízére,és nem volt rossz,de nem mondanám,hogy ezért szopok.

a vége,lenyeld e neki, vagy sem. majd ha belemegy a cucc a szádba akkor morfondiroz ezen.de készits oda egy zsepit,és valami hamit aminek erős az ize,hátha borzasztó lesz.

2016. máj. 16. 19:00
 32/44 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod lenyelni akkor csak tartsd a szadban majd kopd ki egy zsepibe vagy valami 😉. En imadom amikor egy lany jatszik vele 😂😂
2016. máj. 16. 19:11
 33/44 A kérdező kommentje:
én lenyeltem :D mondjuk elsőre furi volt az íze és ittam is rá vizet.
2016. máj. 16. 19:58
 34/44 anonim ***** válasza:
A 19-es mekkora lúzer 😁
2016. máj. 18. 09:55
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Van egy két fogás, amivel nagyon rutinossá és lazává lehet tenni a dolgot. Egész egyszerűen rá kell szokni az élvezés előtti pillanatban a nyelés előtti nyelvmozdulatra. Amikor a nyelv felfekszik az inyvitorlára. Ennek a fejben rögzülését úgy is lehet gyakorolni, hogy a gargalizálásra gondolsz, vagy csinálod is. Nyitva tartod a szád feltartod a fejed, és csak tartod a vizet. Mint a fogorvosnál, ott pl. nyelni is tud úgy az ember, ha netán az orrán át folyik le némi hurut, de közben a szájüregből semmi nem kerül át. Ha ez a zárás rögzül, akkor megvalosulhat rutinszerűen az, hogy az élvezéskor semmivel nem kell foglalkozni. Ellőhet a szájpadlásra, a szád szélére, ki is csurranhat, s kis gyakorlással még ilyenkor is körbe tudod ölelni az ajkaiddal a szermámot, illetve a nyelveddel továbbra is zárt garat mellett tudod simogatni. Amíg a nyelv ilyen állásban, érdekes módon nem érezni az ízeket olyan szinten, mint amikor lemegy egy konkrét nyelési mechanizmus. Érdemes kipróbálni ételekkel, folyadékokkal.

A másik meg hogy szerintem az a legfontosabb, hogy az orgazmust átélő félnek ne kelljen valamire feszülten figyelnie ezalatt, hogy véletlenül nem jól csinálja, vagy neked kellemetlent tesz, mert az agyonvághatja az élményt. Ez sokkal fontosabb, mint az a tény, hogy lenyeled-e vagy sem. Határozd meg te hogy mi lesz a sorsa a terméknek, de ő had engedhesse el magát. Az előbb leírt módon te bátran tudod fogadni a lövéseket, illetve kézzel kicsit segítve úgy irányíthatod azt, ahogy neked jó. Ezalatt ő élvezi a látványt, és csak az égetően jó érzésnek adja át magát. Én legalábbis meg szoktam különböztetni a tüzes orgazmust az enyhétől. Az első csak a teljes elengedésnél lehetséges. Zárt garatnál de nyitott szájnál még úgy is dönthetsz, hogy nem nyeled le. Írj rám privátban, átküldök egy rövid részletet, a féltucatnyi olyan felvételek közül, amit megőriztem több mint 10 éve, s másmilyeneket nemigen. Ha azt megcsinálod vele, akkor teljesen kész lesz.

2016. máj. 24. 19:59
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Mármint természetesen nem saját felvételek, hanem letöltött, gyűjtött.
2016. máj. 24. 20:01
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Amikor nem lehetett a punciba engedni, akkor az előjátékban a farkam puszilgatását nem hagyta abba a barátnőm, amíg csak el nem élveztem. Valójában sok nő szereti ezt, csak amikor az előváladék elkezd jönni akkor megijednek és abbahagyják, el is marad a lényeg. Folytatni kell, érdemes.
2016. jún. 20. 17:51
 38/44 A kérdező kommentje:
Hát nem szedek gyógyszert így punciba nem engedem :D de szájba azóta is mehet.
2016. jún. 20. 17:58
 39/44 anonim ***** válasza:
Akkor úgy tűnik bejött a dolog! Irigyellek titeket! :D Közben ketten már elkérték a videókat :D Bár az első még nem véleményezte, a második meg még nem kapta meg.
2016. jún. 24. 00:19
 40/44 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes, valami módon azért kell szerelmeskedni, úgy hogy szegény fiú el is élvezzen. Egyszer a barátnőmet megleptem vele, elalvás előtt beleélveztem, éjszaka pedig megcsókolgattam a punciját, úgy kívülről, nem túl mélyen. Nagyon tettszett neki, erre ébredt, azt mondta ilyenkor még órákig bizsereg és kimondottan jó volt neki. Semmi különös íze nem volt.
2016. jún. 27. 17:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!