Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szájba élvezés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szájba élvezés?

Figyelt kérdés
Barátom még sose élvezett a számba, de szeretne, és mondtam is hogy mehet. De az lenne a kérdésem hogy mit szerettek ilyenkor? Fiúk pl ti szeretitek ha lenyeli a lány? És lányok ti szeretitek lenyelni? nem tudom hogy nyeljem e le neki :)

2016. máj. 13. 19:17
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Ki lehet bírni a lenyelést ha maga az orális szex nem undorít. A másiknak testileg lelkileg jólesik.
2016. máj. 13. 21:06
 12/44 anonim ***** válasza:
74%
Én mindig lenelem és még sose volt rossz ízű. El se tudom képzelni milyen életmódot folytatnak azok a fiúk akiknek hányinger keltően rossz ízű a spermájuk
2016. máj. 13. 21:40
 13/44 A kérdező kommentje:

én nagyon szeretem orálisan kielégíteni. mindig csodálkozik is h ennyire szeretem ezt csinálni :D

meg tudom h neki ez jobb a szexnél is, nagyon szereti :) szóval biztos nagyra értékelné ha le is nyelném.

2016. máj. 13. 22:03
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

úgy is csak akkor ízleled meg, hogy milyen ha kipróbálod, egyébként meg 1-2 kiskanál mennyiségről van szó általában... mint amikor a legrosszabb kanalas gyógyszer bevettük gyerekként... egyáltalán nem durva még ha nem tetszene az íze sem :)

Arra figyelj tudod, hogy miközben elélvez ne vegyél levegőt, mert ha a tüdőd felé nyitsz, akkor benne van a pakliban, hogy köhögni és fulldoklálni fogsz... az meg kellemetlen ugye mindig... akár evés akár szex közben :)

24/F

2016. máj. 13. 22:08
 15/44 A kérdező kommentje:
köszi! :) majd szólok neki h azért előtte figyelmeztessen hogy mikor jön :D
2016. máj. 13. 22:12
 16/44 anonim ***** válasza:
100%

Érezni fogod mert olyankor rángatózás van a péniszen. Arra is figyelj hogy ne told nagyon garatra a szerszámot mert attól öklendezni lehet.

Egyébként főleg erkölcsi gátlás van, a cucc picit kesernyés de nem azon az egy nyelésen múlik. Kiköpni picit megalázó sztem.

2016. máj. 13. 22:27
 17/44 A kérdező kommentje:
én szeretném lenyelni neki :D tudom h neki ez jó lenne.
2016. máj. 13. 22:39
 18/44 Borbás Gyula ***** válasza:
100%
Szia:Egyen a fiú csokoládét,fahéjas szegfűszeges süteményeket ezek meghatározzák a sperma izét.Persze nem csak szex előtt mert ez nem gyógyszer.Úgy rendszeresen egy kicsit.Próbáld ki így is meg úgy is és akkor különbséget tudsz tenni.
2016. máj. 14. 09:40
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden fiú vágyik erre( aki mást mond hazudik) de én sose várnám ezt el egy lánytól.Nem az izével van a baj hanem az állagával.Olyan mint a tojásfehérje meg mint a takony.És hát ízre is olyan mint a tojásfehérje meg a normaflore meg olyan semleges de azzal még nincs is baj. Mindenesetre nagyon aranyos csajszi vagy h ilyet bevállalsz ;) Csak én a párod hejébe félnék nagyon attol ha most szereted a orált akk emiatt nehogy megutáld.(Mert szerintem ez a z egyik ami miatt elmehet egy nőnek a kedve tőle , a másik meg ha fogják a fejét.)19F
2016. máj. 14. 11:50
 20/44 A kérdező kommentje:
A fejemet az szokta fogni meg rányomni. De nekem az inkàbb azt sugallja h élvezi és jobban akarja :D és csak megjön a kedvem tőle
2016. máj. 14. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!