Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szájba élvezés?
íz fűggő,de elmondhatom,hogy álltalában lenyelem.
ha rossz ízű akkor is sokkal egyszerübb,mint kiköpni,nem kell oda készíteni zsepit,stb. nincs benne az a megszakitás,meg egyebek.
Az első alkalommal is lenyeletem,modjuk az elég "finom" volt spermához képest.
A barátomnak mindegy.tudom mert megkérdeztem.
Szia!
Én 46 éves férfi vagyok, sok mindenen túl vagyok. A nejemmel tökéletes harmóniában vagyunk, mindent megteszünk a másik kedvére, persz ezt is megcsinálja, és olykor látványosan és nagyon izgatóan teszi. De elmondanék egy storyt, már csak azért, hogy a dolog "szörnyű" oldala ellen beszéljek:
Egyszer a drágám megbeszélés nélkül kicsit megtréfált. Szépen leszopot, majd úgy ahogy volt, "tele szájjal" alaposan lesmárolt, úgy, hogy a saját spermám egy része lecsúszott ám a torkomon. Meglepődtem, és nem azt mondom, hogy ez volt életem legfinomabb csókja, de kibírható dolog volt. Azóta nem szoktam rá a spermára, de nem egy rettenetes dolog, mint ahogy azt sok nő "lefesti". Sztem. abszolút benne van az orális játszadozásban, és azt jelzi az embernek, hogy mindenestől elfogadják....
Hiszen én is nyelem a puncinedvet, leszívogatom az utolsó cseppig.... és ez nem is kérdéses.
Gratulálok a mentalitásodhoz, és bátran kalandozz az erotikában, amíg mindkettőtöknek jó!
25-ös, utolsó vagyok!
Örülök neki, sok szép élményt, kalandozást az erotikában! Bár minden csaj ilyen lenne!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!