Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szájba élvezés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szájba élvezés?

Figyelt kérdés
Barátom még sose élvezett a számba, de szeretne, és mondtam is hogy mehet. De az lenne a kérdésem hogy mit szerettek ilyenkor? Fiúk pl ti szeretitek ha lenyeli a lány? És lányok ti szeretitek lenyelni? nem tudom hogy nyeljem e le neki :)

2016. máj. 13. 19:17
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%

íz fűggő,de elmondhatom,hogy álltalában lenyelem.

ha rossz ízű akkor is sokkal egyszerübb,mint kiköpni,nem kell oda készíteni zsepit,stb. nincs benne az a megszakitás,meg egyebek.

Az első alkalommal is lenyeletem,modjuk az elég "finom" volt spermához képest.

A barátomnak mindegy.tudom mert megkérdeztem.

2016. máj. 14. 18:36
 22/44 anonim ***** válasza:
79%
Én arcra jobban szeretek élvezni mint szájba.A lenyelés pedig totál lényegetelen,persze inkább nyelje mint hogy utána felpattanjon és kirohanjona fürdőbe kiköpni,aztán a konyhába inni valami ami elveszi az ízét...ami egyébként nem is olyan rossz,tudom mert megkostoltam (a sajátom).
2016. máj. 14. 19:29
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
Hát nagyon odaadó csajszi vagy :) Remélem egyszer nekem is ilyen barátnőm lesz. Am a hozzáállásod alapján tuti rendben lesz minden ;)
2016. máj. 14. 20:02
 24/44 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2016. máj. 14. 21:12
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 46 éves férfi vagyok, sok mindenen túl vagyok. A nejemmel tökéletes harmóniában vagyunk, mindent megteszünk a másik kedvére, persz ezt is megcsinálja, és olykor látványosan és nagyon izgatóan teszi. De elmondanék egy storyt, már csak azért, hogy a dolog "szörnyű" oldala ellen beszéljek:

Egyszer a drágám megbeszélés nélkül kicsit megtréfált. Szépen leszopot, majd úgy ahogy volt, "tele szájjal" alaposan lesmárolt, úgy, hogy a saját spermám egy része lecsúszott ám a torkomon. Meglepődtem, és nem azt mondom, hogy ez volt életem legfinomabb csókja, de kibírható dolog volt. Azóta nem szoktam rá a spermára, de nem egy rettenetes dolog, mint ahogy azt sok nő "lefesti". Sztem. abszolút benne van az orális játszadozásban, és azt jelzi az embernek, hogy mindenestől elfogadják....

Hiszen én is nyelem a puncinedvet, leszívogatom az utolsó cseppig.... és ez nem is kérdéses.

Gratulálok a mentalitásodhoz, és bátran kalandozz az erotikában, amíg mindkettőtöknek jó!

2016. máj. 15. 16:47
 26/44 A kérdező kommentje:
Kipróbáltuk, tetszett :)
2016. máj. 16. 12:58
 27/44 anonim ***** válasza:
100%

25-ös, utolsó vagyok!

Örülök neki, sok szép élményt, kalandozást az erotikában! Bár minden csaj ilyen lenne!!

2016. máj. 16. 14:19
 28/44 A kérdező kommentje:
Köszi :) csak furi íze volt :D utána már nem is odament csak a hasamra. Pedig mondtam neki h mehet szájba :D
2016. máj. 16. 15:01
 29/44 anonim ***** válasza:
És le is nyelted végül? :)
2016. máj. 16. 15:43
 30/44 A kérdező kommentje:
igen le is nyeltem :)
2016. máj. 16. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!