Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha a barátomnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a barátomnak a heti három az ideális?

Figyelt kérdés

Még régebben kérdeztem, hogy neki mennyi szex az ideális, és erre mondta, hogy kb. heti három. Viszont nekem van, hogy egy nap többször is van kedvem, de legalább 6-7 napon egy héten.

Nemrég volt vizsgaidőszak, így akkor nem igazán volt egymásra időnk. Igaz most, hogy már vége van többet voltunk együtt, de így sem annyiszor, ahányszor adódott rá lehetőség. Most elutaztunk pár napra (külön), és az indulás előtti estén mondtam neki, hogy így hat napot ki kell majd bírnunk - de erre nem azt mondta, hogy na akkor itt az alkalom, csak azt, hogy mostanában nagyon sok mindent csináltunk együtt, és hogy az is milyen jó. Ez tökéletesen igaz persze, de mégis. Mit lehet ilyenkor tenni? Erőltetni nem akarom, hiszen annak én se örülnék, ha éppen nekem nem lenne kedvem. Az az igazság, hogy régebben nekem is csak kevesebbszer volt kedvem a szexhez, így akkor ez még nem volt probléma.

20/L

2016. máj. 12. 11:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Keress mást ha nem tetszik.
2016. máj. 12. 13:27
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem akarom az első felmerülő probléma miatt elhagyni, mert egyébként szeretem és szeretek vele lenni.
2016. máj. 12. 13:52
 13/22 Bence_ ***** válasza:

Ezért írtam, hogy vagy elfogadod ilyennek a kapcsolatot. Mert ő ilyen.

Vagy felvállalod, hogy neked igen is fontos a szex és keresel egy olyan embert akivel ez beteljesedik.

2016. máj. 12. 14:03
 14/22 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, de amikor nincs kedve hozzá, akkor ne csináljátok. Az a pár nap gyorsan eltelik a következő alkalomig. Ezt el kell fogadnod, ha jobban szereted őt, mint a szexet.
2016. máj. 12. 14:20
 15/22 anonim ***** válasza:

# 14: Azért ez fordítva is igaz, hogy lehet ám a másikhoz alkalmazkodni.

Nekem nőként elég magas a libidóm (fura, pedig dolgozom is...), de a páromnak még nálam is magasabb (ő akár napi ötször is szeretkezne).

Nálunk ez úgy működik, hogy amikor kevésbé kívánom a szexet, akkor az esetek felében ő enged, máskor pedig én - akkor is belekezdünk, ha épp nem kívánom, és menet közben kapok kedvet.

Lehet azt mondani, hogy ha szeretem a másikat, akkor le kell mondanom a szexről, de úgy is fel lehet fogni, hogy ha ő szeret, akkor igyekszik a kedvemben járni, és eleget tenni az igényeimnek...

2016. máj. 12. 14:42
 16/22 anonim ***** válasza:
Barátkozz meg a gondolattal h egy fiú sem fog éveken at napi rendszerességgel megdugni őszinte lelkesedéssel. Par hétig vagy hónapig talán, de utána az újdonság hiánya miatt ez nem elvárható. Ha nem szeretsz várni a szexre vagy maszturbalassal kiegészíteni, akkor nincs mese, vagy több fiút kell tartani szexre, vagy par havonta váltogatni őket amikor kezdenek rádunni szexuálisan (mert igen, minden nőt megunnak, ne legyenek illuzioid)
2016. máj. 12. 15:00
 17/22 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom ez még nem akkora nélkülözés,ami miatt szakítani kellene.Persze ezt mindenki maga érzi kinek mi a fontosabb.

Én 12 évig szenvedtem az exem mellett,de max. a kapcsolat elején volt heti 3 action.:)

Utána jó ha hetente egyszer sikerült a közelébe kerülnöm.

Szóval lehetne ez sokkal rosszabb is :)

F40+

2016. máj. 12. 15:12
 18/22 A kérdező kommentje:
Alex C, lol. Gondolom tapasztalatból beszélsz, és nyilván miután ráunsz az aktuális barátnődre, rögtön másnap találsz másik szupermodellt. Bár az valószínűbb, hogy te bárkit őszinte lelkesedéssel dugnál - persze, csak ha lenne kit.
2016. máj. 12. 15:24
 19/22 anonim ***** válasza:
18: miattam nem kell aggodnod, de nem is nekem van itt problémám hanem neked. Amúgy nem értem a sértett hangvételt. Segíteni próbálok. Ha leszámolsz azzal az illúzióval hogy egy es ugyanaz a ferfi éveken at minden nap őszintén meg fog kívánni, akkor boldogabb ember leszel. Fogadd el h a pasid csak heti párszor kivan meg, es ha többre van igényed, tarts szeretoket. Általában kívánjuk a szexet minden nap, de azért nem minden nap ugyanazzal a nővel! Te se üldözd el azt az egyet azzal h állandóan rámászol.
2016. máj. 12. 15:53
 20/22 A kérdező kommentje:

Nem kértem lekezelő hangvételt, főleg, hogy volt olyan kapcsolatom, ahol ez a probléma nem merült fel. De ettől még fontos számomra a jelenlegi kapcsolatom, ezért nem akarom feladni.

Úgy beszélsz a férfiakról, mintha ők menekülnének a nők elől, akik mindenáron rájuk akarnak mászni. Tényleg így lenne? Csak nézz körül akár ezen az oldalon, nem sok férfi nyavalyog itt azon, hogy túl sokszor akar szexelni a barátnőjük.

2016. máj. 12. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!