Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ajándék lenne az ideális a barátomnak karácsonyra? (16)

Figyelt kérdés
több ötletet kérnék légyszi:)
2008. dec. 7. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

parfüm,borotva, ilyen férfias cuccok:)

vagy ha még szűz vagy,ajándékozd neki:)jobbat nemtudok:)

2008. dec. 7. 18:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Párnahuzat közös, képetekkel:) Fényképtartó fényképpel ilyesmik:) Gravírozott toll, jó pasis parfüm.
2008. dec. 7. 19:12
 3/4 anonim ***** válasza:
elektromos darts
2008. dec. 7. 20:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Igazából te ismered a barátodat. Mi itt írhatunk végtelen listákot, hogy miket vehetnél neki, és mivel 16 éves srácról van szó, akár számítógépes program (játék) is lehet.

Mind-e mellett át tudom érezni a helyzetedet, én is nagy kínban szoktam lenni, amikor barátnőmnek kell ajándékot találni. Én ezt szoktam csinálni:

Kitalálok valamit, aztán végig gondolom, el tudom-e képzelni, hogy mennyire örül, minkor kibontja az ajándékot. Elképzelem, ahogy a szeme felcsillan, az arcára kiül egy őszinte mosoly. Ha ezt el tudod képzelni az ajándékról, akkor azt kell adnon neki.

Nem az a fontos, hogy mennyit költesz rá, aűhanem, hogy mennyi energiát fektettél abba, hogy kitaláld.

Ezekután én is írok egy listát ajándék lehetőségekről. Én ezeknek örülnék:

-a már említett sz.gépes játék

-könyv a kedvenc 1rőjától, ha van ilyen (ezt akár antikváriumban is megveheted, ott csak pár száz forint)

- lehet kapni kulcstartókat, amik két fél szívből állnak, és összeilleszthetőek. (Ilyet kap barátnőm, mikor összeköltösünk majd)

- pénztárca

- táska (az utóbbi kettőt barátnőmtől kaptam karácsonyra)

- bármi, amit saját magad készítesz

- DVD film, ha van vmi jó film ami tetszhetne neki

-Hát hirtelen ennyi. Csak még egy gondolatot engedj meg: szerintem a gravírozott dolgoknak egy kicsit szalagavatós, ballagós, diplomaosztós hangulata van... (de hangsúlyozom, ha ez szerinted tetszene neki...)

Remélem tudtam segíteni.

Üdv

Viktor

2008. dec. 7. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!