Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándék lenne az ideális a barátomnak karácsonyra? (16)
parfüm,borotva, ilyen férfias cuccok:)
vagy ha még szűz vagy,ajándékozd neki:)jobbat nemtudok:)
Igazából te ismered a barátodat. Mi itt írhatunk végtelen listákot, hogy miket vehetnél neki, és mivel 16 éves srácról van szó, akár számítógépes program (játék) is lehet.
Mind-e mellett át tudom érezni a helyzetedet, én is nagy kínban szoktam lenni, amikor barátnőmnek kell ajándékot találni. Én ezt szoktam csinálni:
Kitalálok valamit, aztán végig gondolom, el tudom-e képzelni, hogy mennyire örül, minkor kibontja az ajándékot. Elképzelem, ahogy a szeme felcsillan, az arcára kiül egy őszinte mosoly. Ha ezt el tudod képzelni az ajándékról, akkor azt kell adnon neki.
Nem az a fontos, hogy mennyit költesz rá, aűhanem, hogy mennyi energiát fektettél abba, hogy kitaláld.
Ezekután én is írok egy listát ajándék lehetőségekről. Én ezeknek örülnék:
-a már említett sz.gépes játék
-könyv a kedvenc 1rőjától, ha van ilyen (ezt akár antikváriumban is megveheted, ott csak pár száz forint)
- lehet kapni kulcstartókat, amik két fél szívből állnak, és összeilleszthetőek. (Ilyet kap barátnőm, mikor összeköltösünk majd)
- pénztárca
- táska (az utóbbi kettőt barátnőmtől kaptam karácsonyra)
- bármi, amit saját magad készítesz
- DVD film, ha van vmi jó film ami tetszhetne neki
-Hát hirtelen ennyi. Csak még egy gondolatot engedj meg: szerintem a gravírozott dolgoknak egy kicsit szalagavatós, ballagós, diplomaosztós hangulata van... (de hangsúlyozom, ha ez szerinted tetszene neki...)
Remélem tudtam segíteni.
Üdv
Viktor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!