Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsony után pár nappal lesz a névnapja, akkor karácsonyra elég csak vmilyen jelképes ajándék?
szerintem a karácsony komolyabb ünnep, mint a névnap... én arra adnám a nagyobb ajándékot és csak a jelképesebbet névnapra, de attól függ, fiú vagy lány. - én pl. mint lány nagyon örülnék névnapra egy olcsóbb nyakláncnak /persze azért azt se a kínaiból vedd, de már 1000 max 2000 forintért lehet jó cuccokat venni/ vagy egy fülbevalónak /az is pl. ha a Sixx-ben veszed nagyon szépek és 1060 forint 3 sor/ meg egy tábla csoki...
ha fiú, akkor vegyél neki valami olyat amiről tudod, hogy kell neki, de olcsóbb pl. tönkrement a fülhallgatója, memoriakártyája a telefonba, vagy ilyesmi...
Sztem is fordítva! Karácsonyra adj neki nagyobb ajándékot, a névnaphoz képest.
Névnap az nem egy hatalmas ünnep..
köszönöm.
amúgy én vagyok a lány.
karácsonyra a sapkát, névnapra meg süss neki egy finom sütit, vagy készíts valamit, annak nagyon fog örülni. esetleg szervezz neki egy meglepi napot, lehet azt pénz nélkül is.
adhatsz neki "egy kívánság"-ot stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!