Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges e az együttélés hosszútávon, ha a szexuális vágyak teljesen különböznek?
Figyelt kérdés
Huszonéves fiatalok vagyunk, 1,5 éve együtt, és néhány héten belül összeköltözünk. Mostanában tűnt fel mind a kettőnknek, hogy teljesen mást várunk a másiktól szexuáis téren. Én vagyok a fiú, nekem vannak vágyaim, kívánságaim, amik egyáltalán nem durvák, azonban ő teljesen elzárkózik . Megbeszéltük, és ő is elmondta, hogy tudja hogy 10ből 9 lánynak ez semmiség, ő viszont nem szeretné megcsinálni, sőt teljesen elzárkózik ezektől. Nekem ő az első lány akivel lefeküdtem, azonban neki nem én vagyok az első, és mégis ő a konzervatívabb felfogású. Így hosszabb távon lehet esélye egy normális kapcsolatnak?2016. máj. 12. 11:29
11/15 anonim válasza:
nem lehetséges,és igy nincs értelme összeköltözni.én nem tenném ilyen nővel.
12/15 anonim válasza:
Nem! Az nem együttélés lesz hanem szenvedés! Semmi értelme, csak kínozni fogod magad!
De nem csak az együttélésnek nincs értelme hanem ennek az egész kapcsolatnak! Lépj át rajta!
13/15 anonim válasza:
Mire vágysz, mi az, amit ő nem hajlandó megcsinálni?
14/15 A kérdező kommentje:
Tobb póz, testre élvezés, különböző helyszínek( nem csak az ágy) ilyesmi
2016. máj. 14. 19:18
15/15 A kérdező kommentje:
Illetve különböző szerepjáték, nehány kellék (bilincs, szemfedő) semmi extrém dolog szerintem
2016. máj. 14. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!