Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem hülyeség ez az idézet? L
Tök jó lenne, ha így lenne, de minden r.banc "barátnőmnek" van pasija, mert azok csak azt nézik, hogy jó a csaj és kész.
De, igen, hülyeség. Mert igaz, h rövid időn belül váltják egymást a csávóik, de attól még valóban, lesznek...
26/F
Pedig ezek a lányok elég erősen rontják az esélyeiket, hogy komoly kapcsolatra tervezzen velük bárki is.
Az már más dolog, hogy ők sem akarnak amúgy komoly kapcsolatot senkivel, csak kefélni akarnak a legmenőbb palikkal, szóval tök jó nekik ez a helyzet.
ma 22:26
Te most trollkodsz, vagy tényleg ilyen hülye vagy? XD
Szerintem ne akarj olyan pasikat magadnak, akik az ilyen ribizliket használják. Hidd el, az neked sem lenne jó! Aki normális pasi, az nem ezt nézi... Na de mindegy is!
A kérdésre válaszolva sztem ez az idézet rohadtul igaz. Mert nézd majd meg őket 10 év múlva, amikor már totál szét lesznek használva, nem sok marad a "szépségükből", és akkor majd örülnek neki, ha találnak majd valami viszonylag normális srácot, aki hajlandó szóba állni velük. Mert oké, h most nem ezt nézik, mert az most a menő, h fúúú de jól néz ki az a pasi, jó a teste, márkás cuccok stb, de ez egy idő után elmúlik. Akkor már majd az számítana, h értelmes, gondoskodó, megbízható srácot találjon magának. Csak h az piszkosul nehéz lesz már akkor.
Itt nem arról van a szó hogy most nem kell senkinek, meg persze kelleni fog valami ,,lúzernek'' úgyis amikor a pasija felcsinálja és otthagyja.
Arra gondol szerintem hogy a nagy szerelem is csak addig tart a nő felé ameddig jól néz ki. Utána már a ott fogják hagyni mint a sz.rt ha nem lesz tökéletes mert azzal a stílussal ami általában ehhez párosul nem sokáig fognak tűrni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!