Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem hülyeség ez az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem hülyeség ez az idézet? L

Figyelt kérdés

[link]

Tök jó lenne, ha így lenne, de minden r.banc "barátnőmnek" van pasija, mert azok csak azt nézik, hogy jó a csaj és kész.

2016. máj. 11. 22:13
 1/8 Noren1989 ***** válasza:

De, igen, hülyeség. Mert igaz, h rövid időn belül váltják egymást a csávóik, de attól még valóban, lesznek...

26/F

2016. máj. 11. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

Pedig ezek a lányok elég erősen rontják az esélyeiket, hogy komoly kapcsolatra tervezzen velük bárki is.

Az már más dolog, hogy ők sem akarnak amúgy komoly kapcsolatot senkivel, csak kefélni akarnak a legmenőbb palikkal, szóval tök jó nekik ez a helyzet.

2016. máj. 11. 22:20
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
De igen az hüjeség,semmi értelme énis olvastam a facebookon mondom miez,mert nemértetem elsőnek XD
2016. máj. 11. 22:26
 4/8 A kérdező kommentje:

ma 22:26

Te most trollkodsz, vagy tényleg ilyen hülye vagy? XD

2016. máj. 11. 22:28
 5/8 anonim ***** válasza:
trolkodom? Hülye vagyok? Azitt a kérdés XDDD
2016. máj. 11. 22:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj meg, de rövid távon lehet, hogy így van, ám végül semelyik férfi nem akarja feleségül venni a k.vát. Végül senkinek sem fog kelleni. Egy rendes férfinek biztos nem. Nem lesz boldog, hidd el. Aki kizárólag külső alapján választ párt, az éretlenségre és szexuális kulturálatlanságra vall. De 18-20 éves korig még belefér.
2016. máj. 11. 22:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ne akarj olyan pasikat magadnak, akik az ilyen ribizliket használják. Hidd el, az neked sem lenne jó! Aki normális pasi, az nem ezt nézi... Na de mindegy is!

A kérdésre válaszolva sztem ez az idézet rohadtul igaz. Mert nézd majd meg őket 10 év múlva, amikor már totál szét lesznek használva, nem sok marad a "szépségükből", és akkor majd örülnek neki, ha találnak majd valami viszonylag normális srácot, aki hajlandó szóba állni velük. Mert oké, h most nem ezt nézik, mert az most a menő, h fúúú de jól néz ki az a pasi, jó a teste, márkás cuccok stb, de ez egy idő után elmúlik. Akkor már majd az számítana, h értelmes, gondoskodó, megbízható srácot találjon magának. Csak h az piszkosul nehéz lesz már akkor.

2016. máj. 11. 22:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Itt nem arról van a szó hogy most nem kell senkinek, meg persze kelleni fog valami ,,lúzernek'' úgyis amikor a pasija felcsinálja és otthagyja.

Arra gondol szerintem hogy a nagy szerelem is csak addig tart a nő felé ameddig jól néz ki. Utána már a ott fogják hagyni mint a sz.rt ha nem lesz tökéletes mert azzal a stílussal ami általában ehhez párosul nem sokáig fognak tűrni:)

2016. máj. 12. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!