Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit keresnek férjezett nők ezen az oldalon?
Feltunt h sok férjes, családos nő jelen van ezen az oldalon, rengeteg hozzaszolast írnak. Sok közülük vágyik valamire, amit otthon nem kapnak meg?
Nincs gondom ezzel, imádom az idősebb nőkek szóval nem bantasbol kérdezem, inkább kíváncsiság.
24f
Mert ez a gyakorikerdesek.hu oldal, ahol amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted :D
F/nős :D
Nekik is vannak problémáik, illetve megosztani való tapasztalataik. Any question?
26/F
Rengeteg olyan kérdés van az oldalon, amelyekre főleg párkapcsolatban élő, illetve férjezett nők, anyukák tudják legjobban a választ.
Ha meg kérdéseket tesznek fel, tanácsot várnak a többiektől.
Nagyon kevés olyan kérdést láttam, ahol a házas nők ismerkedés céljából írtak volna.
Házasként bennem fel sem merült,hogy majd itt ismerkedni szeretnék valakivel. Ilyen kísértésém nincs.:)
Sokszor unaloműzés miatt vagyok itt. Néha szexuális tanácsadásra én is szorulok,mivel a férjes barátnőimmel nem beszéljük ki egymás nemi életet (nincs köze Kiss Panninak ahhoz,hogy az én Nagy Jancsim milyen az ágyban).
Sokszor tanácsokat adok,de nem csak ebben a kategóriában. Tiniként régen itt trollkodtam,innen ismerem az oldalt. Ma már normális válaszokat adok és egy kicsit máshogy látom a dolgokat.:) Ezenkívül a gyermekvállalás nevelés,sport,család kategóriában is szoktam olvasni. Szerintem mondjuk a gyerek kategória pont nekünk lett kitalálva,de mi is élünk nemi életet és ez a topic is érdekelhet.;)
Férjezett vagyok két gyermekkel, es mino meglepő, nemi életem is van. Nem lattam semmilyen feltételt a regisztraciokor, hogy szexuulitas kategoriaba csak es kizarolag gyermektelen szinglik kerdezhetnek\valaszolhatnak. Nem dugtam senkivel az oldalrol, sot privatra sem válaszolok, csak nagyon elvetve .. Nem csak ezt a kategóriát nezen, de Bevallom ez a legszorakoztatobb😉 Ennyi azert had jusson nekunk is..
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!