Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lenne, ha erre keresnék egy másik férfit?
Nos van szexpartnerem vele nagyon jó a szex ,imádok vele szexelne, de egy pár dolgot szeretnék még kiélni,de ezeket sajna tőle nem kapom meg meg. Van pár vágyam amit szeretnék kiélni. Pl. Fenekelés,anál, vad és kemény orál.
Emiatt úgy gondoltam keresek egy másik partnert.
Emiatt r.nc lennék?
Gáz lenne?
Egyaltalan nem gaz.
Teljesen ertheto hogy szeretnel meg uj dolgokat kiprobalni, felfedezni es ezt meg most tudod megtenni amig nincs egy komoly kapcsolatod.
Ettol meg nem leeszel r*ban.
Meg az is elfogadhato szerintem hogy szeretned kiprobalni milyen a szex egy masik pasival.
Amig teheted eld ki magad.
Az a gondom még,hogy egyszer elkezdett itt féltékenykedni,hogy úgyis tudom,hogy pasihoz mész,meg rá ne nézz egy férfira sem,meg rám állít valakit aki követ, takarjam el az arcom stb. Mondom fejezd már be nem vagyok a nőd.
Ezt egyszer játssza csak el!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!