Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lanyok miert utaljak a vekony nem tul izmos pasikat es miert nezik le oket?
Figyelt kérdés
2016. máj. 10. 20:24
11/19 acelsziv válasza:
Fordítsuk meg a kérdést. A krumplicsíra módra nyúlt egy dimenziós fickóknak miért nincs önbizalmuk és képzelik be, hogy lenézik őket?
12/19 anonim válasza:
Akkor van ez, ha egy "reszkető" önbizalom-hiányos szorongó első tartozik ehhez a kölsőhöz.
13/19 anonim válasza:
*belső
*külső
gépelni már nem tudok :D
14/19 anonim válasza:
Nekem a vékony pasikrólmkisfiúk jutnak eszembe, valahogy nem érzem bennük a férfiasságot, az erőt, sem fizikai sem pedig szexuális értelemben. Volt vékony pasim, de engem borzasztóan zavart, hogy kiállt a csípőcsontja, látszódtak a bordái, stb. Ettől függetlenül nem nézem le a vékony pasikat, tulajdonképp ez is egy alkati sajátosság,mint a kék szem vagy a szeplők. Nem lehet mindenkinek megfelelni és nem is kell, láthatod, vannak lányok, akik kifejezetten kedvelik a vékony pasikat.
15/19 anonim válasza:
Megint olyan érzésem van, hogy itt a zinternetten könnyű leírkálni hogy "hisz én a vékonyakat szeretem", aztán ha megnéznénk ezeket a csajokat, 10-ből 9-nek 70+ kilós pasija lenne. Az utolsó legalább őszinte, nála a lényeg. A sovány férfi megfelelője az elhízott nő, mindkettő az egészségtelenséget sugározza, lévén egy férfinak monumentálisnak kell lenni, egy nő meg legyen törékeny, akit a férfi fog védelmezni. Ezért van ennek a két végletnek borzasztó nehéz dolga párkeresésben.
16/19 anonim válasza:
Ugyanúgy egészségtelen az elhízott nő, mint a pasi. Vagy a csont sovány nő mint a pasi. Ez teljesen természetes dolog, hogy ezek már "fétisnek" számítanak. Éljenek a sportos alkatok!
17/19 anonim válasza:
Ugyanezt mondtam. Csak ha egy csaj megvan 40-45 kiló, simán elkel, míg férfiaknál 65-70 kiló alatt úgy néznek az emberre, mintha az életre se lenne joga, nemhogy barátnőre. Az eltérő vélemények ez okból is alakulnak ki, lévén egy nőnek a "sovány pasi" legrosszabb esetben 60 kilótól kezdődik és akkor még nagyon sokat mondtam.
18/19 anonim válasza:
Én 165 cm vagyok és 55 kiló, szóval nem egy dagadék, mégsem utálnak és nem néz le senki. Sőt, most figyelj, még barátnőm is van. Hihetetlennek tűnik, igaz? Pedig csak egy különbség van köztünk, az, hogy én nem undorodok magamtól, mint te magadtól.
19/19 anonim válasza:
nem utálom, de nem is tudnék ilyenhez vonzódni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!