Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kezdeményezzek nála,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek nála, ha még a szexet nem akarom de mást igen?

Figyelt kérdés
Még nem feküdtem le a barátommal, de tervezzük, én még szűz vagyok ő nem és szerencsére semmit nem erőltet rám. Már egyre jobban kívánjuk egymást és úgyérzem akarom vele, de lehet jobb lenne fokozatosan megismernünk egymás testét. De nem tudom, hogy nyissak felé, hogy ne úgy vegye hogy már leakarok vele feküdni

2016. máj. 10. 00:12
 1/5 RRR ***** válasza:
100%

jól beszéld meg vele

ez a legegyszerűbb

minden mehet,kivéve a szeretkezés

2016. máj. 10. 00:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk nem ide írod meg a gondod nekünk, hanem a barátodnak mondod el.
2016. máj. 10. 01:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha például csak csókolózni szeretnél, kezdeményezheted olyankor, amikor egyértelmű, hogy ha akarnátok sem tudnátok akkor szexelni. Például búcsúzáskor, amikor valamelyikőtöknek halaszthatatlan dolga van, vagy hazamennél a szüleidhez. Jobb, ha nem olyankor kezdeményezel, amikor kettesben vagytok valamelyikőtöknél. Ha egyszer már csókolóztatok, tudni fogja, hogy ez már oké, és kezdeményezni fogja ő is máskor is, de mondhatod neki, hogy a többivel még várni akarsz. Nem fog megsértődni, örülni fog a haladásnak :).
2016. máj. 10. 02:14
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

"én még szűz vagyok ő nem"

Semmi dolgotok egymással!

2016. máj. 10. 06:52
 5/5 anonim ***** válasza:
A szex és minden ami vele kapcsolatos, az olyan dolog, amit a felnőtt emberek teljesen nyíltan megbeszélnek egymás között, mert megfelelő kommunikáció nélkül nem működik jól.
2016. máj. 10. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!