Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A orál megcsalásnak számít? A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A orál megcsalásnak számít? A többi lent

Figyelt kérdés
Voltunk a barátnőmmel egy discóba, és egy kis féltékenység miatt összekaptunk,de voltak már ilyen kissebb összezörenések a kapcsolatunkba de nem vészes. És a barátnőm elment táncolni a haverommal, de most ma reggel mint utólag kiderült hogy leitatta a haverom a barátnőmet és a disco vécéjébe leszopta a csajom a haveromat. De ma bavallták és bocsánatot kértek. Várom a véleményeteket hogy most ezt a kis dolgot nézzem el, mert ugye mindegyik nőt lelehet itatni rá lehet venni bizonyos dolgokra.

2016. máj. 8. 20:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Lesz kit dugni akart lenni. Az arcodba köpnek te meg megköszönöd. Miért nem fizetsz nekik egy felest? Balf***z.
2016. máj. 8. 21:56
 22/26 anonim ***** válasza:
"Öszinte bocsánatot"... Hagyd őket a fenébe.
2016. máj. 9. 01:01
 23/26 anonim ***** válasza:

Megcsalás. Aki pedig nem bírja a piát, ne igyon ennyit. Ilyen alapon én meg arra fognám, hogy leszopa**am a csajod, hogy szexmániás vagyok, nem az én hibám.

Remélem érted, amire célozni próbálok.

2016. máj. 9. 13:46
 24/26 anonim ***** válasza:
A piálás csak egy sz*r kifogás. Könnyű erre fogni mindent.
2016. máj. 9. 14:37
 25/26 anonim ***** válasza:

Az nem igaz, hogy mindegyik nőt le lehet itatni és rá lehet venni dolgokra. Én sosem tudtam annyira berúgni vagy akármit csinálni, hogy ilyesmire rá tudjanak venni, pedig volt, hogy elég sokat ittam. Pláne ha valakinek barátja van, még akkor is, ha épp összevesztek...

Ezek szerint olyan szinten van szegény barátnőd, hogy ezt meg lehet vele csinálni. Én már csak emiatt is elgondolkodnék a különváláson.

2016. máj. 9. 16:13
 26/26 anonim ***** válasza:
Szerintem toljátok szèt ketten a haveroddal a ribit, pipáztassátok taknyosra, alázzátok szèt, utána meg a haverodat vágd pofán......
2016. máj. 22. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!