Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire számít megcsalásnak?
1,más nővel/férfival flörtölni
2,ismerkeni más nővel/férfival
3,rácsapni férfiak/nők fenekére
4,szexchat
Hogy reagálnátok ezekre,ha egy nagyon komoly kapcsolatban lennétek?
Köszi,hogy válaszoltatok. Még jöhet!
Kort és nemet is írjatok kérlek.
#5-ke! Az a gyenge kapcsolat ahol 1 - 4-ig ez megcsalásnak számit!
L
Egy kis csipkelődés még belefér, de flörtölni már nem kéne, ahogy fogdosni sem. Az ismerkedés és a szexchat pedig igenis megcsalás, fejben és testileg egyaránt, szóval nem is tudom, miért kéne beleférjen egy komoly kapcsolatba.
Ami miatt NEM fér bele: jártam úgy, hogy utólag derült ki a pasiról, hogy nős. Napokig szédített, udvarolt, meghívott egy italra, stb. Aztán bukta volt, rájöttem, hogy nős. Ő meg elpanaszolta, hogy a neje már nem olyan, mint régen, alig van szex, stb. Én akkor váltam el, volt tapasztalatom a másik oldalról.
Megkérdeztem, hogy a feleségednek mikor udvaroltál utoljára ennyit egy szexért? Neki mikor süketeltél napokig, mikor vitted el egy italra, annak a reményében, hogy egyszer megdöntheted cserébe? Egyszer se, tíz év alatt! Na, azért nem olyan már a szex, meg a kapcsolat.
Mindkét részről időt és energiát igényel, hogy egy párkapcsolat működjön, ha ezt az energiát abba fekteti valamelyik fél, hogy másokkal ismerkedjen, akkor pont a "komoly" kapcsolatban nem marad szufla.
És akkor a komoly kapcsolat kimerül abban, hogy együtt laknak, fizetik a számlákat, a nő mos-főz-takarít, és muszáj néha szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!