Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A orál megcsalásnak számít? A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A orál megcsalásnak számít? A többi lent

Figyelt kérdés
Voltunk a barátnőmmel egy discóba, és egy kis féltékenység miatt összekaptunk,de voltak már ilyen kissebb összezörenések a kapcsolatunkba de nem vészes. És a barátnőm elment táncolni a haverommal, de most ma reggel mint utólag kiderült hogy leitatta a haverom a barátnőmet és a disco vécéjébe leszopta a csajom a haveromat. De ma bavallták és bocsánatot kértek. Várom a véleményeteket hogy most ezt a kis dolgot nézzem el, mert ugye mindegyik nőt lelehet itatni rá lehet venni bizonyos dolgokra.

2016. máj. 8. 20:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
A haverod es a csajod is kuka. Milyen emberek ezek? :/
2016. máj. 8. 20:29
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

A haver nem kérdés, hogy megy. A barátnőd szerinted nem tudta mire megy ki az egész? Annyira csak nem volt részeg, ha orálozni még tudott, és pont a barátodat...

Ne legyél naív, mindkettőtől nagyon aljas volt, nem csak egy ,,kis" dolog. De ha neked ez nem számít, akkor persze dönts belátásod szerint.

2016. máj. 8. 20:30
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

"ugye mindegyik nőt lelehet itatni rá lehet venni bizonyos dolgokra"

Ez még csak nem is igaz.

2016. máj. 8. 20:51
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

köszönd meg a jó emlékeket nekik, de a rosszak miatt befejezettnek tekinted a kapcsolatodat mindkettőjükkel.

Nem bízhatsz többé egyikükben sem. Keress érzelmileg stabilabb-intelligensebb személyeket magad köré!

2016. máj. 8. 20:51
 15/26 B.lacko ***** válasza:
100%

Bocsanatkeressel sokra nem mesz..

Torj el egx poharat kerj bocsanatot..nezd meg mi tortenik:D

Nekem biztos nem kene ilyen pics..se haver

2016. máj. 8. 20:53
 16/26 Krisztike 95 ***** válasza:
0%
Szerintem bocsánatos dolog..
2016. máj. 8. 21:06
 17/26 anonim ***** válasza:
Szerintem csinàljàtok 3-asba
2016. máj. 8. 21:18
 18/26 anonim ***** válasza:
Ha te úgy érzed, hogy ez megbocsájtható, akkor bocsájtsd meg. Különbözőek az emberek. Neked ezek szerint többet számít az őszinteség, mint az önérzeted. Szerintem igazad van, ha így gondolod.
2016. máj. 8. 21:30
 19/26 anonim ***** válasza:

Én mindkettőnek neki mennék és nem us a félreqrás miatt hanem mert nem viselem el ha ilyen szinten hülyének néznek. Kerebdezuk egy bocsánat kéréssel. Besz*rok.

A (volt) csajodtól meg kérdezd meg, hogy mit szólna ha te piásan kinyalnád az egyik barátnőjét.

2016. máj. 8. 21:46
 20/26 anonim ***** válasza:

"mert ugye mindegyik nőt lelehet itatni rá lehet venni bizonyos dolgokra."

Meg bocsánatot kértek.

Még te keresel nekik kifogásokat nekik? Most esett le. Igazi balek vagy aki attól fél, hogyha kidobja a szutykot évekig nem kesz kut dugni.

2016. máj. 8. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!