Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit tennétek, ha együtt lennétek egy lánnyal 2-3 hete, és kiderülne, hogy előttetek egy házibuliban leápolta egy tag, akit nem is nagyon ismert? Mennyire lenne szálka a szemetekben?
Tök feleslegesen vergődnek, mert már rég offoltam a csajt. :D Csak kíváncsiságból emeltem ki, vicces mindig a gyk-n hogy erőszakoskodik a sok r*b*nc párti ember.
Azóta kilátásban van szerencsére egy normális lány, akinek még az ilyesmi gondolatától is undora lesz.
Ez a lényeg, keresni kell egy normális csajt és leszarni bármennyire is sipákol már a társadalom, hogy elfogadott legyen buliban baszatni magukat meg minden fiúra rámászni/hagyni, hogy rájuk másszon.
Én is inkább vártam, és leszartam, hogy mindenki mondta, hogy jaj most ő miért r_banc, pedig még a csaj konkrétan le is írta messengeren, hogy lefeküdne velem.
Az ilyen egy olcsó lotyó ne várja el hogy megbecsüljék.
Te ritka barom vagy. Hol írtam, hogy minden nő rib**? Mutatsd már meg. Ne rajtam vezesd már le a beteges nyomorodst te szerencsétlen. Talán magadra ismertél?
Folyt.
Gondolom te is az a fajta pi** vagy, akit több tucatnyian dugtak meg és azt hiszed ha megfürdöttél új ruhát vettél fel és nem veszel tudomást a múltról, akkor az nem is létezik. Hogy Mostmár komolyan kell venni téged, udvarolni kell neked mert te már megváltoztál. Akinek meg nem kellesz az biztos alacsony, kicsi a p***cse vagy nem tud csajozni. Aha. Hár nem fogok meghatódni a nagy átalakulásodon. A pasid meg gondolom beéri veled is mert jobb nem jutott. Végülis ba***sra jó vagy.
ma 00:02
Mekkora egy primitív panelproli lehetsz. Csak minősíted magad ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!