Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Mit tennétek, ha együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit tennétek, ha együtt lennétek egy lánnyal 2-3 hete, és kiderülne, hogy előttetek egy házibuliban leápolta egy tag, akit nem is nagyon ismert? Mennyire lenne szálka a szemetekben?

Figyelt kérdés
Szakítanátok? És ha """csak""" megujjazta meg egyéb petting? Tudnátok élni ezzel a tudattal? Vagy nem bírnátok?

2016. máj. 7. 19:41
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
19%
Sokan megtanulták anélkül is, hogy megba**ták volna őket.
2016. jún. 18. 16:03
 42/66 anonim ***** válasza:
83%

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏emberiseg😃

Mert soha senki nem hibazik

De ha meg is akkor azt elkell asni😂😂😂

2016. jún. 18. 16:07
 43/66 anonim ***** válasza:
21%
Ezzel a 86 emojival meg helyesírási hibákkal elárultad, hogy kb. egy 16 éves tinilány lehetsz, aki magára ismert a kérdésben.
2016. jún. 18. 16:16
 44/66 anonim ***** válasza:
20%

"Mert soha senki nem hibazik "

Jaj istenem de tumblis. 👆✋👌😂

Nagyobb közhely nem volt raktáron?

2016. jún. 18. 16:17
 45/66 anonim ***** válasza:
78%

Nem magyarorszagon nottem fel, 1000 bocsi h nem tokeletes a helyesirasom, plusz telorol is vagyok :)

19 vagyok, ugy h nem allok messze a csaj koratol akirol szo van... De soha nem baszattam meg magam egy bulin se. Eddig osszesen 2 parkapcsolatom volt az egyik egy 2 eves a masikkal meg eppen 1 ev es 7 honapnal tartunk... Ugy h nem, mondanam h magamra ismertem.

Egyszeruen csak utalom az allszentseget. Mint ha innen soha senki nem csinalt volna semmi hulyeseget reszegsegeben. Ahogy eszre vettem szegeny lany szegyenli is magat, ami azt bizonyitja h alapvetoen nem ilyen a termeszete. Miert kell egybol elitelni? (Egy komment alapjan engem is meg iteltetek, raadasul hihetetlenul rosszul :D) Es foleg ott hagyni azert mert ez tortent vele? Az is lehet h leitattak vagy hasonlo...nem lattok bele a helyzetebe, egybol csak oltanatok le, mert a magyarok ehhez ertenek a legjobban,igaz? :D elitelni es belerugdosni a foldon fekvo emberbe..

2016. jún. 18. 16:56
 46/66 anonim ***** válasza:
10%

Úgy bírom az ilyen mi közöd hozzá, hisz a múltban történt felháborodott kommenteket. Akkor ti gondolom összejönétek egy bűnözővel vagy más deviáns söpredékkel mert a múltban elkövetett valamit.

Ja, hogy nem. Na a rib***k ia Ugyanez a kategória. A tetteknek következményei vannak.

2016. jún. 19. 11:22
 47/66 anonim ***** válasza:
87%

#46 én összejöttem egy olyan sráccal akinek iszákos, bulizós, szétcsapós stb élete volt korábban, de miattam felhagyott ezzel (máskülönben nem is lennék vele). Azt meg, hogy valaki lefekszik ismeretlenekkel (mindegy hogy milyen nemű), ne hasonlítsuk már össze a bűnözőkkel, te jó ég, micsoda hasonlat. A te álláspontod szerint, amikor egy gétlástalan nő összejön egy gátlástalan pasival, az egy síkon említhető egy gyilkossal vagy rablóval (gratulálok az értelmi színvonalhoz).

Ráadásul ez még csak nem is deviáns viselkedés, mivel nem lóg ki a társadalomból, a többség elfogadja (hiszen a szexuális kapcsolathoz két ember kell, igaz-e), s elég sokan tesznek így önszántukból (deviáns viselkedés pl az alkoholizmus, ami függőség, és tönkretesz egészségileg és szociálisan is; csak hogy legyen összehasonlítási alap). És mivel nem szexmániáról beszélünk, így nincs deviancia.

2016. jún. 19. 13:42
 48/66 anonim ***** válasza:
16%

De igen hasonlítsuk össze mert ez ugyanolyan nem normális dolog mint a bűnözés.

Amúgy a bűnözők is esküdöznek égre-földre, hogy megváltoztak, pont mint az ilyen rib***k. Nem hiszek én a mesékben, hogy valaki egy csettintésre megváltozik.

Na hogyne miattad változott meg. Csak Nehogy sírás legyen a vége.

2016. jún. 19. 14:44
 49/66 anonim ***** válasza:
15%
A r_banckodás ugyan úgy lelki defektességre vezethető vissza, ezért érdemes kerülni az ilyen k_rvákat. Érdemes megnéznetek néhegy Csernusos videót liberális csürhe.
2016. jún. 19. 15:20
 50/66 anonim ***** válasza:
*néhány
2016. jún. 19. 15:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!