Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit tennétek, ha együtt lennétek egy lánnyal 2-3 hete, és kiderülne, hogy előttetek egy házibuliban leápolta egy tag, akit nem is nagyon ismert? Mennyire lenne szálka a szemetekben?
"szálka a szememben"
De én így nem akarok élni, hogy mindig zavar valami tudat alatt.
Te meg lány vagy, jó tudom nem mentség, de azért még mindig más, ha egy fiú csinál dolgokat.
Meg az előtte, az mit jelent? Félóra, óra, napok, hetek?
Mert ha nem közvetlen, vagy egy este előttem, akkor letojom.
Pár héttel azelőtt, mielőtt összejöttetek volna, egy bulin.
Nem tudom mi volt, mert nem nagyon tudom kihúzni belőle.
Mindig tereli a témát, kellemetlen neki.
Ezt is amúgy ismerős mondta, hogy amúgy tudod XY együtt volt vele egy bulin, mesélte? Fal fehér lettem.
Eddig a pettinget vallta be. De tuti több volt, ha ennyire nem akarja elmesélni.
Engem zavar, nem tudom így folytatni.
Mitévő legyek?
#9 vagyok, tudtam hogy valaki beszól, hogy egy pasinak ez megengedett.. meg a fenéket az, utálom az ilyen általánosításokat. már miért lehetünk elnézőbbek a pasikkal szemben? erre értelmes választ szeretnék. azt hiszem már túl vagyunk azokon az időkön, amikor a nőt a hajánál fogva behúzták a barlangba. egyenlő adottságokkal és lehetőségekkel vagyunk megáldva, ráadásul ha a pasi megdughat egy nőt csak úgy, akkor az a nő, akit megdug, miért van lenézve? teljesen ugyanazt csinálták mindketten, miért felháborítóbb a női oldal? ráadásul ha nem lennének ilyen "nők", akkor a kangörcsös "férfiak" se tudnák kin kiélni a pillanatnyi vágyaikat és aztán gyakorin lekhurvázni minden nőnemű lényt.
én személy szerint mindkettőt lenézem, és igenis bánt, hogy a barátom részegen milyen dolgokat csinált, és ez ugyanolyan felháborító lenne akkor is, ha én lennék a pasi és ő a nő.
Hát azért én remélem, hogy nem ugyan olyan adottságokkal rendelkezik minden nő meg férfi... Talán pár ezer év múlva, kitudja mit hoz az evolúció.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: A társadalom általában még mindig azt várja el, hogy a férfi legyen a kezdeményező ("vadász", a nő meg a "levadászott" :D), és nyilván nem az lesz negatívan megítélve, aki halmozza a strigulákat.
Hisz az előbbihez kell ügyesség, nem az utóbbihoz. Jó nyilván ahhoz is kell, a nőnek igényesnek kell kinéznie, szépnek, de na, érted..
Persze nem baj, hogy vannak ilyen r_bancok, ha ennek minden hátrányát elfogadja. Például a kérdésben szereplő lány most azt, hogy a barátja nem tudja elfogadni amit tett, ezért kidobja. :)
Helyesbítek. Inkább jobban el vannak ítélve, hogy a strigulákat gyűjtenek, mivel ők csak "engednek", egy szép lánynak csak a tartásán múlik, mennyien mennek át rajta. Neki pont az ellenkezőjéhez kell ügyesség, hogy ezt a számot alacsonyan tartsa.
Persze egy nő is elítélhet egy férfit, ha az minden jöttment ringyót megdug, megvan hozzá a joga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!