Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj a szex, mit csináljak? Bővebben lentebb
Pár hónapja kezdett el fájni a szex. Soha előtte nem volt fertőzésem, betegségem, vagy bármi núgyógyászati bajom. Egyszer éreztem, h fáj kicsit, de nem törődtem vele. Rá egy héttál már a behatolás sem ment, annyira fájt a hüvelybemenet.
Voltam azóta 5 nőgyógyásznál, ultrahanggal is megvizsgáltak, de semmit sem találtak. AZ első négy lerendezett azzal, hogy biztos lelki eredetű, szedjek Gynoflor tablettát, azt' annyi. Az utolsó volt az egyedüli normális, ő vizsgált meg a legalaposabban, de szintén nem talált semmit sem. Felírt két hüvelytablettát, de ezek is elsősorban fertőzésekre vannak, és nem mutat javulást.
A problémám pontosan: a hüvelybemenetnél fáj, ott sem az egész, csak leginkább elöl. Érintésre, tapogatásra is, nem csak behatoláskor. Nincs semmiféle gyulladás, vagy testi elváltozás, semmi folyás.
Pár hét múlva ismételten megyek vissza a dokihoz, de addig is, gondoltam megérdeklődöm, hogy volt-e már valakinek ilyene, vagy hallott-e már ilyenről? Mi lehet ez, és mit tudnák csinálni ellene?
20 éves vagyok, kívánom a szexet, szóval ezzel nincs probléma, csak nem megy, mert olyan kb, mintha egy üvegszilánkot dugnának fel.
Remélem tud valamelyikőtök segíteni, mert kezdek teljesen elkeseredni.
#1 Egy ideje én is meztelenül alszom pont emiatt, a többszöri mosást nem próbáltam, de teszek egy próbát, bajom nem lehet tőle. Köszönöm a tippet.
#2 A hüvelytablettákat a szárazság miatt is írták fel, de nem attól volt, semmi nem javult tőlük :/
A bőrbetegséget felismeri a nemi doki is, sokszor azért van bőr-, ës nemi gondozó.
Barátom barátnője ilyen, fáj neki, sőt neki alhasi fájdalma is van, de amúgy teljesen egészséges. Ez stressz, túlhajszolás miatt van nála. Aludj többet, pihenj többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!