Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vonatoznátok 460 kilométert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonatoznátok 460 kilométert egy fullos,25 éves csajért?

Figyelt kérdés

Lehetőségem van intim viszonyba kerülni egy 25 éves, bombasztikus csajjal, de az ország másik felén lakik. Szerintetek megéri addig elmenni?

23/F

2016. máj. 6. 11:32
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Én is hasonlóan éreztem, mint itt a többség. Elég nagy a távolság, de ha ismerős által meg tudom oldani az autót, akkor biztos, hogy megyek ezekben a hetekben.

Köszönöm a válaszokat.

2016. máj. 6. 13:51
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Ki van csukva. Fullos, 25 éves csaj az ország minden részén található.
2016. máj. 6. 14:09
 23/28 anonim ***** válasza:
Elsőre mindenképpen azt mondanám, hogy találkozzunk valahol félúton, hogy az ő részéről is legyen azért valami tétje a dolognak. Így túl könnyű azt mondani, hogy milyen aranyos vagy, hogy ennyit utaztál, de kösz, inkább mégsem.
2016. máj. 6. 15:25
 24/28 A kérdező kommentje:
Már hárman vagy négyen akarták privátban kiszedni belőlem, melyik szexpartner keresőn beszéltünk. Ő írt már, mert tetszem neki, úgyhogy felesleges még valakinek megkérdeznie.
2016. máj. 6. 16:22
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha van időd és pénzed, simán. Én beterveznék egy városnézést vagy valami más alternatív programot arra az esetre, ha átverne, és akkor még azt se mondhatnám, hogy feleslegesen mentem.
2016. máj. 6. 17:04
 26/28 anonim ***** válasza:
Japánban bármikor, egy és fél óra és ott lennék.
2016. máj. 6. 21:43
 27/28 anonim ***** válasza:

Én valószínűleg nem bíznék meg annyira a csajban, mert mi van ha feleslegesen vonatozom.

Inkább azt mondanám neki, hogy jöjjön el ő hozzám, és fizetem a vonatjegyét, meg adok neki pénzt a hazaútra.

2016. máj. 7. 00:06
 28/28 anonim ***** válasza:
Tizedannyit bem utaznék. Mindig van jobb és közelebbi.
2016. máj. 7. 05:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!