Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjatok tippeket, hogyan provokálhatnám ki a páromból a vadállatot?
Én a mindent a szemnek, semmit a kéznek játékot javaslom, ahogy egy előttem szóló is tette. Ültesd le a pasit, közöld vele, hogy egészen addig nem érhet hozzád, amíg te nem akarod. Csókolózzatok, hogy egy picit már mindketten hangolódjatok. Kezdj vetkőzni, amilyen érzékien csak tudsz, szépen, lassan. (Ide pl. jó az ing, aminek a gombjait egyesével, és lassan kigombolod, de ne túl sokáig, hogy ne legyen túl unalmas) Szórakozhatsz vele, keresd fel az összes erogén zónáját, simogasd, suttogj érzékien a fülébe, vagy csinálj akármit, amiről tudod, hogy felizgatja. A férfiasságát azonban még hagyd egy kicsit. Ezt húzhatod ameddig szeretnéd, de ha már látod rajta, hogy nagyon kíván, akkor kezelésbe veheted "odalenn" is, e csak szépen, finoman, ne hagyd elmenni. Ha ügyes voltál, akkor annyira fel lesz már nagyon be lesz indulva ezektől, és amint megengeded, hogy hozzád érjen, nem sokat fog vacakolni.
Nálunk ez nagyon jól bevált, úgyhogy ajánlom :)
annyira be lesz indulva*
Kis elírás, előző voltam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!